Mlađi kadeti nastupili na turniru u Pazinu!

Ovog vikenda, odnosno 15. i 16. studenog,mlađi su kadeti gostovali u Pazinu na turniru priređenom za dječake rođene 2001. godine i mlađi. Na turniru su nastupali dječaci iz KK Gia Staff Pazin, ŠK Dražen Petrović Šibenik i KK Belišće u jednoj skupini, i KA Hrvatski Sokol, KK Kastav i KK Ghia Staf Pazin II.
U prvoj je skupini KK Belišće zauzelo drugo mjesto, iza domaćina, a ispred Pazina i ŠK Dražen Petrović.
U drugoj skupini KK Kastav zauzima prvo mjesto, KA Osječki Sokol drugo, te KK Ghia Staf Pazin II treće mjesto.
U prvoj su utakmici dečki pokazali odličnu igru protiv Šibenčana. Prvu četvrtinu Belišćani rješavaju u svoju korist 12:9. U drugoj se nastavlja igra koš za koš i te tako i završava, neriješeno 17:17. Nakon poluvremena Šibenčani pojačavaju agresivnost i rješavaju treću četvrtinu 11:9. Niz nastavljaju početkom zadnje četvrtine, ali Belišćani ipak krajem četvrtine dodatno pojačavaju agresivnost, posebice u obrani iz čega kasnije realiziraju prilike u napadu i zaključuju kako četvrtinu (9:14), tako i utakmicu sa rezultatom 46:52 .
U drugoj utakmici Belišćani nisu uspjeli odgovoriti agresivnoj igri Pazinjana i tijekom cijele utakmice domaćini kontroliraju rezultat. Pobjedom protiv Belišća domaćini osiguravaju finale a Belišćani se u utakmici za treće mjesto susreću sa Osječkim sokolom.
U čvrstoj utakmici se trebalo izboriti za svaki koš s obje strane, greške su se skupo „plaćale”. Izmjenjivala su se vodstva obje ekipe i nitko se nije uspio značajnije rezultatski odmaknuti. Poluvrijeme je završilo 35:33 u korist KK Belišća. U drugom poluvremenu je Osječki sokol bio agresivniji i mirnije ruke. Iskoristio je prilike i polako se odvojio i mirno priveo utakmicu kraju rezultatom 64:73 i time osvojio treće mjesto na turniru, dok je Belišće zauzelo četvrto mjesto.
Treba se napomenuti da je igrač KK Belišća, Bruno Funtak, najbolji strijelac turnira.
Za KK Belišće su nastupili:
Karlo Ivoš, Nikola Maravić, Petar Rosić, Antun Korpar, Stjepan Polanc, Dorian Vicić, Dominik Tadić, Fran Maravić, Bruno Funtak, Borna Krišković, David Budić, Alen Branković, Toni Šimić.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI