Mlađi odlični, B1 igrači neprepoznatljivi

Po svom običaju naši su školarci godišta 2006. bili aktivni i ovaj vikend.Naime, odigrala se utakmica u valpovačkoj srednjoškolskoj dvorani protiv vršnjaka iz Košarkaške akademije Čepin. Subotnji susret s našim dragim gostima je ispunio očekivanja oba trenera.
Nastup naših polaznika je u potpunosti zadovoljio, ponajviše onih igrača koji inače manje igraju, a ovaj put su dobili veću minutažu zbog izostanka nekih glavnih igrača. Prije svih to su Leko-Horvat, Babić i Ivanković koji su prema starom pravilu “kog nema bez njega se može i mora” iskoristili ukazano povjerenje trenera na najbolji mogući način i odgovorili vrlo dobrom igrom. Kapetan Lončar i dokapetan Šimić su ponovno potvrdili da su primjer ostalim suigračima i pravi lideri na terenu koji potiču sve ostale da sudjeluju u igri i doprinose najbolje što mogu. Šta reći za našeg Grgurića (popularnog “Grgu”), koji je dobivši neugodan udarac u vrat morao izači iz igre, ali je već nakon par minuta provedenih na klupi pitao trenera: “Kad ulazim?”; naš borac bez mane…
Nove aktivnosti za naše klince su u planu već za sljedeći vikend, a treneri se nadaju da će ova ekipa konačno nastupiti u punom sastavu.
Tko je najbolji! BELIŠĆE i VALPOVO!

Početnici trenera Pregleja ostvarili su još jednu pobjedu i to rezultatom 70:57 protiv ekipe Osječkog sokola.

Kadeti su još produžili svoju seriju neporaženosti, ovoga puta nastradao je Ilok rezultatom 59:61.

B1 ligaši su nažalost doživjeli poraz u svojoj dvorani, pomalo neočekivano savladani su od Orahovice rezultatom 58:80. Koševe su postigli: Petovari 2, Gradinjan N. 10, Blažević 4, Cerjak 4, Vuković 3, Gradinjan T. 20, Inić 2, Nađ 13.

I za kraj su ostali seniori, koji su u derbiju kola savladali ekipu Vukovara rezultatom 75:69.

POČETNICI: Osječki sokol-Belišće 57:70
KADETI: Ilok-Belišće 59:61
B1: Valpovo-Orahovica 58:80
A2: Belišće-Vukovar 75:69

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI