Najbolji sportski kolektiv grada Belišća u 2020.godini je KK Belišće

Tradicionalan izbor najbolji sportaša u gradu Belišću za prošlu godinu nije održan, zbog epidemiološke situacije, no to ne znači da oni najbolji nisu proglašeni.


Tako je naš klub proglašen kao najbolji sportski kolektiv kada je u pitanju 2020. godina.


Kada su u pitanju seniori, prekinuto natjecanje u ožujku oni su završili na 3.mjestu, nekoliko kola prije kraja, sa realnim šansama za osvajanje 1.mjesta na kraju sezone. U ovoj sezoni, do prekida natjecanja također smo se našli na 3.mjestu, no povijesni uspjeh seniori su upisali kada je u pitanju Kup Krešimir Ćosić, gdje smo se okitili najboljom ekipom na Istoku.

U daljnjoj fazi natjecanja dogurali smo do osmine finala, gdje smo u subotnjoj utakmici poraženi od premijerligaša, Hermes Analitice. Sa nestrpljenjem očekujemo nastavak natjecanja u Drugoj ligi Istok, gdje i ove sezone imamo najviše ambicije, a to je osvajanje 1.mjesta.


Kada su u pitanju mlađe kategorije, u prošloj godini četvorica naših igrača mlađih kategorija su sudjelovali na reprezentativnim selekcijama. Luka Šimić, Josip Tadić, Erik Weber te Dario Ament.

Nažalost, sva su natjecanja prekinuta u proljeće, no to nas nije spriječilo da u nastavku godine i dalje okupljamo sve mlađe kategorije, počevši sa selekcijom U-9, zatim U-11, U-13, U-15, U-17, U-19 te seniore i veterane.

Osim toga, klub je i ove sezone organizirao popularni Streetball 3×3 natjecanje, koje je ove godine održano na obnovljenom terenu nogometnog kompleksa.

Nagradu su iz ruku predsjednika Zajednice sportskih udruga grada Belišća, Milana Zamaklara, primili predsjednik kluba Zoran Uranjek te kapetan ekipe Kristijan Preglej!

Bravo Crveni!

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI