Našim tigrićima Božićni turnir, Ivano Zbanatski najbolji igrač, Petar Lukačević strijelac

Završen je još jedan Božićni turnir u organizaciji našeg kluba.

Vikend iza nas, 17. i 18.12., donio je tradicionalni Božićni turnir u našoj dvorani, koji smo ove godine organizirali za dječake 2011. godišta i mlađe.

Na turniru su ove godine sudjelovale četiri ekipe, a bili su tu naši stari sportski prijatelji iz Crikvenice, gosti iz Križevaca i Vinkovaca te naši dečki.

Turnir su otvorili Crikvenica i Vinkovci, a slavili su dečki sa mora, nakon odlične i neizvjesne utakmice, u kojoj je pobjednik odlučen doslovno u posljednjoj minuti, rezultatom 45:40.

U drugoj utakmici naša je ekipa igrala protiv ekipe Radnika iz Križevaca te upisala uvjerljivu pobjedu 82:27.

U nedjelju su se igrale utakmice za plasman, a u utakmici za 3.mjesto susreli su se Radnik i Vinkovci, a na kraju je pobjedu i pehar za 3.mjesto odnijela ekipa iz Križevaca, rezultatom 63:50.

Finale je donijelo susret Belišća i Crikvenice, a naši su momci uvjerljivo slavili protiv oslabljenih gostiju sa 68:26.

Naš je klub kao i svake godine najboljima podijelio pehare i medalje, uz prigodne poklone za nadolazeće blagdane.

Što se tiče individualnih nagrada i one su ostale u “domaćem dvorištu”. Petar Lukačević iz Belišća je bio najbolji strijelac turnira, dok je za najboljeg igrača proglašen Ivano Zbanatski, također iz naše ekipe.

Ekipu su vodili treneri Vlado Čamagajevac i Goran Vidaković, a nastupili su slijedeći igrači: Petar Lukačević, Luka Vukobratović, Vid Crnogaj, Matej Kuna, Ivano Varžić, Andrija Stanković, Damjan Živković, Bartol Romić, Ivano Zbanatski, Jona Vidaković, Dorijan Brkić te Mihovil Pavin.

Ovim putem se želimo kao klub zahvaliti svim sponzorima koji su pomogli oko organizacije, a prije svega roditeljima, koji su primili u svoje obitelji igrače iz Crikvenice i Križevaca, te tako nama olakšali organizaciju, a svoju djecu još jednom spojili sa njihovim vršnjacima iz drugih krajeva Hrvatske te tako sklopili neka nova prijateljstva koja ostaju za cijeli život.

REZULTATI:

Crikvenica-Vinkovci 45:40

Belišće-Radnik Križevci 82:27

Za 3.mjesto:

Radnik Križevci-Vinkovci 63:50

Finale:

Belišće-Crikvenica 68:26

Najbolji igrač turnira:

Ivano Zbanatski (Belišće)

Najbolji strijelac turnira:

Petar Lukačević (Belišće)

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI