Neugodan poraz na domaćem terenu od Županje

Naši su momci poraženi u derbiju kola od Županje, nakon niza preokreta, ali i puno grešaka unutar momčadi.

DRUGA LIGA ISTOK, 12. KOLO:

BELIŠĆE-ŽUPANJA 62:70 (9:17, 12:15, 26:13, 15:25)

(Đolić 17, Boras 15 / Stjepanović 23, Špehar 14)

Belišće je doživjelo poraz na domaćem terenu od Županje pa se situacija na vrhu dodatno zakomplicirala. Domaćin je i ovu utakmicu odigrao bez Luke Šarića i Marka Solde pa sada njihovi izostanci već postaju stalni, a kako stvari stoje samo će se Luka Šarić vratiti u ekipu, no pitanje je kada. U takvom sastavu Belišće je teško pariralo gostima, koji su domaćina ostavili na samo 21 poen u prvom poluvremenu. Na ruku im nije išla niti ozljeda Juraja Borasa, koji je odigrao samo nekoliko minuta u prvom poluvremenu, no vratio se u drugom i bio pokretač preokreta u trećoj četvrtini. Belišće je dobilo tu četvrtinu 26:13 i prešlo u vodstvo. No, onda su krenuli novi problemi u zadnjoj četvrtini. Prvo je Zvonimir Blažević napustio igru zbog petog prekršaja pa su se ozlijedili Mislav Nađ i Kristijan Preglej i igra se razvodnila. Županja je to iskoristila i sa zonskom obranom u završnici potpuno odsjekla krila domaćoj ekipi i došla do pobjede. Dobili su gosti zadnju četvrtinu sa deset razlike…Ipak, utjeha Belišću može biti to da nisu izgubili sa više od 9 razlike, koliko su bili bolji u Županji pa će u slučaju istog broja bodova biti ispred momčadi Sanjina Kalaice.

BELIŠĆE: David Đolić 17, Juraj Boras 15, Bruno Funtak 8, Domagoj Cerjak 8, Kristijan Preglej 7, Zvonimir Blažević 5, Ante Soldo 2, Nikola MIkulić, Jurica Kaptalan, Mislav Nađ, Toni Šimić

ŽUPANJA: Ivan Stjepanović 23, Luka Špehar 14, Ivan Gvozdić 11, Bruno Bilić 8, Josip Mitrović 7, Ivan Erslan 5, Alan Mesić 2, Marin Tomić, Anđelko Župarić, Luka Bušić, Kristian Kobaš, Nikša Đuraković.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI