NOVI DOMAĆI PORAZ

PORAZ U ZADNJOJ DOMAĆOJ UTAKMICI

Belišće-Vinkovci 62:72(14:19,19:13,15:20,14:20)

U zadnjoj utakmici na domaćem terenu ove sezone još jedan poraz doživjela je naša ekipa, ovaj puta bolji su bili gosti iz Vinkovaca. Vjerojatno se ni oni sami ne sjećaju kad su pobjedili u Belišću, od kada se igra A2 liga. Bio je ovo treći poraz u četiri domaće utakmice u ovom drugom dijelu sezone. Đakovo, Požega i sada Vinkovci redom su uzimali bodove u dvorani u Belišću. Teško se sjetiti ovoliko poraza u dvorani u Belišću, kao što je slučaj ove godine.
Iako su gosti bez pravog trenera, koje sa terena vodi trener-igrač Stjepan Pezer, nadmudrili su našu ekipu. Već u samom startu dali su do znanja da žele pobjedu, riješili prvu četvrtinu u svoju korist, no do kraja poluvremena naša se ekipa koliko toliko sredila i do poluvremena ipak preuzela vodstvo. No, to je bilo to od naših igrača. Vinkovčani su iskoristili beskrvnost naših igrača i neraspoloženost te dobili obje četvrtine u drugom poluvremenu i potpuno zasluženo odnijeli bodove iz Belišća. Vjerojatno se ni oni sami, kao i Požega prije mjesec dana, nisu nadali da mogu doći do punog plijena. Ključni igrači naše ekipe ostali su bez poena ili su minimalno poentirali, Marko Mikulić i David Đolić jedini su bili raspoloženi, što nije dovoljno ni da se pobjedi neka B1 ekipa.
Crvenima je ostala još jedna utakmica, i to za tri tjedna, kada će u zadnjem kolu na gostovanje u Vukovar.
Pokazala je ova utakmica da razlozi poraza u ovom drugom dijelu više nisu ne treniranje i posjećenost treninzima, puno je tu više problema…sva sreća pa je ostalo još jedno kolo, i ukoliko se savlada ekipa Vukovara, naši će momci biti na fanstastičnom drugom mjestu, što će biti ogroman uspjeh s obzirom na sve što se događalo od početka ove godine.
Marko Mikulić, standardno najbolji u našoj ekipi s 22 poena te David Đolić s 19.
Kod gostiju trener-igrač Stjepan Pezer postigao je 17, a Ivan Jukić 14.

BELIŠĆE: Mikulić 22, Đolić 19, Soldo 9, N.Gradinjan 6, Preglej 3, Cerjak 2, Markota 1, T.Gradinjan, Blažević, Šarić, Branković

VINKOVCI:Pezer 17, Jukić 14, Ostović 11, Vujeva 10, Augustinović 8, Ćorić 5, Kentržinski 5, Jelinić 2, Peičevi , Panić , Popović.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI