Odigrana dva kola Lige mladih

1. kolo lige mladih:

Vrijednosnice OS Darda – Belišće 84:78

U odgođenoj utakmici prvog kola, Belišćani su poraženi od vršnjaka iz Darde. Baranjci su bolje otvorili utakmicu i sa četiri trice u prvih deset minuta odvojili se na +14, razliku koja je na kraju bila i presudna. Uporni Belišćani dobili su ostale tri četvrtine, ali nisu imali snage za potpuni preokret i prvi bodovi otišli su u Dardu. Darđane je u ovoj utakmici predvodio odlični Došen, koji je postigao 26 poena, od čega 5 trica, dok je Šarac zabio 18. U redovima Belišća najviše poena postigao je Lipovac 24, Mikulić 15 i Ikić 12 poena.
VRIJEDNOSNICE OS DARDA: Kujundžić M. 1, Došen 26, Šarac 18, Kujundžić R. 13, Ilić, Stanojlović, Jakić 5, Krajina 11, Žulj 8, Zagrajski 2.
BELIŠĆE: Gradinjan T.4, Lipovac 24, Soldo A. 6, Perković, Blažević D. 4, Blažević Z. 4, Mikulić 15, Petovari, Vezmarović 9, Nađ, Ikić 12.

2. kolo lige mladih:

Tin Ikić (11) odlična partija u Osijeku

Sedam Đakovo – Belišće 56:84

Drugo kolo domaćin je bila ekipa Osijeka, a Belišćani su po rasporedu igrali sa ekipom iz Đakova. Iskusniji Belišćani, iako sa samo 8 igrača, već na početku utakmice napravili su dovoljnu prednost kako bi mirnije odigrali nastavak utakmice i kako bi svi igrači dobili priliku. Razlika je tako u trećoj četvrtini narasla do +25, a gotovo svi igrači koji su nastupili su se i upisali u strijelce. Ekipu iz Đakova po poenima su predvodili Radoš sa 16 i Martinović sa 15 poena, dok su kod Belišća Mikulić i Ikić postigli gotovo polovicu poena svoje ekipe i umalo kao cijela ekipa iz Đakova, svaki po 24. 
SEDAM ĐAKOVO: Kelava 8, Martinović 15, Raguž 6, Barberić, Ćupić 3, Vladović 4, Grbeša 4, Radoš T.16, Češkić.
BELIŠĆE: Soldo A. 8, Perković 1, Blažević D. 11, Blažević Z. 9, Mikulić 24, Ikić 24, Vezmarović 7, Petovari.

Slijedeće 3. kolo, ekipa Belišća je slobodna, a za dva tjedna, točnije 31.5. Belišće je domaćin 4.kola. Svoju će utakmicu Belišćani odigrati protiv susjeda iz Valpova. Točan termin biti će određen naknadno.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI