PLUS 19 PROTIV VUKOVARA

BELIŠĆE-VUKOVAR 96:77 (30:22,25:19,20:12,21:24)

Naši su košarkaši novu godinu otvorili pobjedom protiv Vukovara, u sklopu zadnjeg kola prvog dijela sezone. Jednomjesečna pauza ostavila je traga u našoj ekipi pa se tako u periodu od zadnje utakmice u Vinkovcima do ove u subotu posjećenost treninzima prorijedila, što je trenera Čamagajevca stavilo u nezavidnu poziciju i u ovu se utakmicu ušlo sa velikim oprezom.
Pokazalo je to već prvo poluvrijeme, kada se naša ekipa, koja je bila apsolutni favorit protiv mladih Vukovaraca, dosta mučila, prije svega u obrambenom dijelu, dok je napad uz neke male poteškoće funkcionirao vrlo dobro. Plus 14 na poluvremenu naši su dečki u prvih pet minuta drugog dijela povećali na +25, što je značilo da je utakmica praktički zatvorena, iako su gosti tada iskoristili malo opuštanje u našim redovima, no više od pristojnog poraza nisu mogli.
Našu ekipu predvodio je Marko Mikulić sa 32 poena, David Đolić dodao je 18, a Nino Gradinjan 16. Vukovarce je predvodio Kajba, sa 24 poena.

Našim košarkašima sada slijedi mala pauza, a za dva tjedna, točnije 27.01. u Belišće dolazi ekipa Đakova i biti će to, kako sada stvari stoje, utakmica koja bi mogla puno toga odlučiti. U slučaju pobjede naše ekipe sa više od 12 razlike, naši bi momci zasjeli na prvo mjesto, a ukoliko bodovi odu u Đakovo, pitanje prvaka vjerojatno bi bilo riješeno. Do tada se nadamo da će se ekipa ponovno okupiti na treninzima i spremna dočekati utakmicu protiv Đakova.

BELIŠĆE: Cerjak, N.Gradinjan 16, Soldo 11, Branković 1, Vidaković 5, Markota, Preglej 2, Đolić 18, Šarić 9, Funtak 2, Mikulić 32
VUKOVAR: P.Bjelanović 11, Kajba 24, F.Bjelanović 4, Ilić 13, Cota, Čalušić, Berišić 9, Duspara, Grbavac 1, Pejaković 10, Matijević 2, Mesić 3.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on skype
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Više VIJESTI