POBJEDA U POŽEGI

POŽEGA-BELIŠĆE 64:69 (23:16,16:20,8:15,17:18)

Drugu pobjedu ostvarili su naši košarkaši ove nedjelje. Samo je prva četvrtina pripala domaćoj ekipi, no već u drugoj naši su se igrači probudili i počeli pružati što se od njih i očekivalo. Iako se na poluvrijeme otišlo sa prednošću domaće ekipe, naši dečki držali su neki svoj ritam igranja, no domaći igrači samo su zahvaljujući pogođenim tricama imali prednost.
Pravu igru, posebno u obrani, naši su košarkaši prikazali u trećoj četvrtini. Samo osam poena dozvolili su domaćoj ekipi, te tako prešli u vodstvo, koje do kraja nisu ispuštali. Na krilima raspoloženog Marka Mikulića te Kristijana Pregleja, naši su dečki utakmicu priveli kraju i tako uzeli nova dva boda. Pobjeda je mogla biti ostvarena i puno prije, no naši su igrači ponovno upali u probleme sa slobodnim bacanjima i promašenim zicerima. Upravo iz tih neiskorištenih šansi, ekipa Požege postigla je popriličan broj poena i samo zahvaljujući našim greškama ostala u utakmici do zadnjih nekoliko minuta. Vidjelo se od početka da je naša ekipa kvalitetnija i iskusnija, no prvo poluvrijeme ostavilo je dojam nekakvog grča kod nekih naših igrača, ali u drugom poluvremenu to je nestalo i kada su se svi opustili vidjela se ogromna razlika u igri, što je na kraju rezultiralo zasluženom pobjedom.
Našu ekipu predvodili su Marko Mikulić sa 25 poena te Kristijan Preglej sa 11, dok su kod domaćina najviše poena postigli Herceg 17 i Pejnović 16.
U slijedećem kolu naša ekipa u subotu će u svojoj dvorani ugostiti ekipu Rekord Tima iz Oriovca.

POŽEGA: Hofman 14, Pudić, Bagarić, Herceg 17, Pejnović 16, Benić 7, Bušić, Horvat, Abramović 6, Grgurić 6, Lovrić, Ereiz
BELIŠĆE: Cerjak, Soldo 2, N.Gradinjan 7, Vidaković 5, Markota, Mikulić 25, Funtak, Šarić 8, Preglej 11, Đolić 5, Blažević 6.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI