Pobjedom u Vinkovcima seniori najavili subotnju “domaćicu” protiv Županje

Seniori su pobjedom ušli u novu godinu i proljetni dio sezone.

Druga liga Istok, 10.kolo:

VINKOVCI – BELIŠĆE 58:79 (15:23, 17:17, 14:18, 12:21)

(Papac 12, Peraica 10 / Šarić 18, Đolić 10)

Naši su seniori pobjedom otvorili proljetni dio i to na gostovanju u Vinkovcima. Prema rezultatu, reklo bi se lakše od očekivanog, a s obzirom na uvijek neugodnu ekipu Vinkovaca, koja se nekoliko puta pokazala kao tvrd orah za našu ekipu. Bolji ulazak u utakmicu, točnije dobro odrađena prva četvrtina, donijela nam je +8, a tu smo prednost, uz neke pomake prema gore, ali i dolje, zadržali do velikog odmora.

U drugom poluvremenu razlika je i išla u nekoliko navrata u brojeve sa dvije znamenke, a treba naglasiti da su se svi naši igrači upisali u strijelce pa je trener Mario Koprivnjak imao široku lepezu igračkih rješenja u napadu. Dobili smo drugo poluvrijeme 26:39 te ostavili domaćina na samo 58 poena, što je debelo ispod njihovog prosjeka kada su u pitanju utakmice u Vinkovcima.

U našim redovima, najraspoloženiji je bio Luka Šarić, koji je ubacio 18 poena, David Đolić je dodao 10.

U slijedećem kolu, prekosutra, u Belišće stiže ekipa Županje, a utakmica je na rasporedu od 19 sati. Predigru seniorima, od 16 sati, odradit će naši kadeti, koji se susreću sa Marsonijom.

BELIŠĆE: Luka Šarić 18, David Đolić 10, Ivo Vincetić 9, Mihael Mamić 9, Dominik Greganović 6, Nikola Mikulić 6, Erik Weber 5, Kristijan Preglej 5, Domagoj Cerjak 5, Matej Gerber 4, Bruno Funtak 2.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI