Početak nove sezone, sve selekcije krenule sa treninzima!

Radno je u KK Belišće već desetak dana, s obzirom da su počeli treninzi za sve selekcije.

Škola košarke u Valpovu, mlađi kadeti, kadeti i seniori su prošli tjedan krenuli sa pripremama za novu sezonu.

Prošli utorak, 16.8. bio je službeni početak priprema svih selekcija, pa su tako u Valpovu pripreme počeli polaznici Škole košarke 2014./2015. i mlađi, koje je preuzeo Dario Ament, a naslijedio je Zvonimira Blaževića koji odlazi u Nizozemsku na godinu dana zbog fakultetskih obaveza.

Selekcija U13 (2010./2013.) ove sezone kreće u ligaško natjecanje, njih će ove sezone voditi Vlado Čamagajevac i Goran Vidaković, a oni su već u trenizima također od prošlog tjedna i krenuli su u pripreme za novu sezonu.

Predkadete će i ove sezone voditi Boris Šimić, a kadete Nenad Cvenić i obje ekipe su u trenažnom procesu, za sada u terminima četiri puta tjedno i obje ekipe ove sezone čekaju ligaška natjecanja.

Seniori su također u punom trenažnom procesu, pod ravnanjem Maria Koprivnjaka, a prema još neslužbenim informacijama, njihova bi Druga liga trebala započeti tek krajem listopada pa vremena za pripreme ima. U rujnu će ih čekati Kup Krešimira Ćosića i obrana naslova tog natjecanja na Istoku, gdje su u posljednje dvije sezone osvajali titulu najbolje ekipe.

Škola košarke u Belišću bi se trebala oformiti sa početkom školske godine, a njezin voditelj biti će Goran Vidaković, trenutni koordinator svih selekcija i trener U13 ekipe.

Ono što već sada možemo najaviti je odlazak dvije selekcije, Škole košarke 2011. i mlađi te predkadeta, na trodnevni izlet kod sportskih prijatelja u Pakoštane, gdje bi obje selekcije trebale odigrati po tri prijateljska susreta.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI