Početnici igrali u Osijeku

U nedjelju, 21.10.2012. početnici KK Belišća odigrali su pripremnu utakmicu u Osijeku protiv ekipe Hrvatskog sokola. Riječ je o dječacima 2001. godište i mlađi. U nešto oslabljenom sastavu KK Belišće je izgubilo rezultatom 53:38.

Iako oslabljeni, dečki su odigrali vrlo dobru utakmicu koja je poslužila kao pripremna utakmica za nadolazeću ligu 2001. i mlađi.
Tijekom utakmice dječaci su pokazali upornost i borbenost na terenu, a i ukupni dojam je bio odličan. Neki od igrača su u kubu tek nekoliko tjedana, ali su svojim zalaganjem pokazali volju za igranjem košarke kao i oni s dužim stažem u klubu. Osječani su cijelo vrijeme utakmice vodili i na kraju utakmice zasluženo slavili.
Mora se napomenuti da su svi igrači dali svoj doprinos na terenu, a na čemu je naglasak, da sva djeca igraju što je više moguće. Na kraju treba napomenuti da djeca treniraju tokom 2012/13 školske godine četiri puta tjedno u dvorani osnovne škole u Belišću, i to ponedjeljkom i četvrtkom od 19 sati, te utorkom i petkom od 18 sati.

 Za KK Belišće su nastupali: Antun Korpar, Borna Krišković, Fran Maravić, Luka Papišta, Petar Rosić, Dominik Tadić, Dorian Vicić, Toni Šimić, David Petrović, Jakov Krog, Stjepan Polanc i David Budić.

U subotu, 27.10.2012. od 13 sati u našoj dvorani, početnici će odigrati još jednu prijateljsku utakmicu i to protiv ekipe “Sedam” iz Đakova, te u utorak kao gosti u Valpovu u večernjem terminu.

 

 

 

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on skype
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Više VIJESTI