Poraz u Borovu

Naša je ekipa nažalost poražena u Borovu i sad već možemo reći da nikako ne uspjevamo pobjediti u toj dvorani, očito ukletoj za našu ekipu. Ostao je dojam nakon utakmice da smo bili jako blizu, no pad koncentracije u završnici našu je ekipu dotukao.

Druga liga Istok, 10.kolo:

Borovo-Belišće 83:81(26:24,15:23,22:13,20:21)

(Jovanović 17, Rajšić 15/ Mikulić 26, Đolić 17)

Kako je naša ekipa u prvom dijelu sezone bila bolja od Borova na utakmici u Belišću, bila je ovo prilika da se pobjedom riješimo jednog konkurenta za prvo mjesto, no nije išlo kako se zamislilo. Iako su naši momci na poluvremenu imali vodstvo 41:47, pad u drugom poluvremenu koštao ih je pobjede. U zadnjim minutama utakmice bilo je prilika da se dođe pobjede i poravnanja rezultata, no dečki to nisu iskoristili i pobjeda je ostala u Borovu.

Jovanović je kod Borova zabio najviše poena 17, dok je Rajšić dodao 15.

Našu ekipu predvodio je Marko Mikulić s 26 poena, dok je David Đolić zabio 17.

BOROVO: Arijan Jovanović 17, Mario Rajšić 15, Mihael Bekavac 14, Dino Ragač 12, Dražen Pejić 11, Aleksandar Kapović 7, Aleksandar Jakovljević 5, Josip Kolar 2, Robert Ragač, Ivan Papeša, Momčilo Dugić

BELIŠĆE: Marko Mikulić 26, David Đolić 17, Marko Soldo 13, Zvonimir Blažević 9, Luka Šarić 8, Ante Soldo 6, Andrija Premec 2, Luka Inić, Domagoj Cerjak, Alen Branković, Jurica Kaptalan.

 

Ono što slijedi našoj ekipi su dvije zaostale utakmice. Prva na redu je u subotu, kada u našu dvoranu dolazi ekipa Rekord Tim, a nakon toga slijede dvije utakmice protiv još jednog konkurenta, ekipe Županje. Zaostala utakmica iz prvog dijela igra se 17.2. u Županji, a tjedan dana kasnije uzvrat je u Belišću i upravo bi ove tri slijedeće utakmice mogle odrediti konačan plasman na tablici.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI