Poraz u Đakovu u utakmici sezone, no bez obzira na sve, zadovoljstvo je prisutno

Naši su košarkaši u posljednjoj utakmici sezone ipak poraženi u Đakovu te se tako oprostili od nada za naslovom prvaka.

DRUGA LIGA ISTOK:

ĐAKOVO-BELIŠĆE 77:66 (18:20, 19:15, 22:11, 18:20)

(Češkić 23, Škrinjarić 20 / Blažević 24, Šarić 11)

ĐAKOVO: Matej Češkić 23, Filip Škrinjarić 20, Antun Hrkač 16, Nikola Turalija 14, Neven Ćupić 4, Nikola Jurić, Josip Petrić, Domagoj Davidović, Ivan Gavranović, Niko Letica, Mislav Dragić, Marko Karlović

BELIŠĆE: Zvonimir Blažević 24, Luka Šarić 11, Erik Weber 10, Domagoj Cerjak 9, David Đolić 5, Bruno Funtak 4, Kristijan Preglej 3, Luka Šimić, Jurica Kaptalan, Moreno Šmit.

Nažalost, naša je ekipa doživjela poraz u utakmici sezone u Đakovu. No, nekakvog mjesta nezadovoljstvu jednostavno nema, pobjedila je bolja ekipa i trenutno u ovom stanju Đakovo ipak izgleda za nijansu bolje.

Ipak, prvo poluvrijeme, odnosno početak druge četvrtine naša je ekipa imala u jednom trenutku i +11, no ponovno je kobna bila ta treća četvrtina, u kojoj je domaćin prelomio utakmicu i to vodstvo sačuvao do kraja susreta.

Bio je to lijep praznik košarke u Đakovu, sa lijepo popunjenim tribinama, a svoje nastupe imali su i klinci iz domaće Škole košarke, a svoj nastup imale su i djevojke iz ritmike KUD-A SKLAD.

Ovim putem još jednom čestitamo ekipi Đakova na osvojenom naslovu prvaka, želimo im puno sreće na kvalifikacijskom turniru, koji će se održati u njihovom gradu.

Čestitke i našoj ekipi, na stvarno vrlo dobro odrađenoj sezoni, osvojenom drugom mjestu na Istoku, ali i na obrani naslova pobjednika Kupa Krešimir Ćosić za regiju Istok.

Foto: KK Đakovo

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI