Poraz u Oriovcu

Mikulic01
Marko Mikulić – najbolji strijelac Belišćana u Oriovcu

Po dobrom starom običaju početak gotovo svakog izvještaja počinje sa pričom o izostancima u ekipi. Kristijan Preglej bio je jedini ovoga puta na popisu ozlijeđenih, no i jedno ime bilo je dovoljno da ekipa ode oslabljena na gostovanje u Oriovac, a koliko Preglej znači za ovu ekipu stvarno nije potrebno govoriti.
U iznimno hladnim uvjetima vrlo male dvorane u Oriovcu, domaćin se bolje snašao već od samog početka utakmice, kada je već nakon prvih deset minuta pobjegao Belišćanima na plus devet razlike. Malo po malo Belišće je smanjivalo tu razliku, da bi se opet pred sam kraj poluvremena domaćin odvojio, te otišao na odmor, sa deset poena prednosti. Belišćani nikako nisu uspjeli uspostaviti ravnotežu, greške u napadu, loš skok u obrani donijeli su domaćinu veliku prednost, koja je u nekim trenucima bila i preko 20 poena u korist domaćina. Vidjelo se odmah koliko ekipi nedostaje iskustvo Pregleja, kako u obrambenom skoku i samoj obrani, tako i u napadačkom dijelu igre, gdje je su točno nedostajali poeni iz reketa.

U zadnjoj četvrtini jedan i drugi trener dali su priliku igračima koji su do sada manje igrali, pa se igra malo razvodnila te je domaćin u konačnici došao do pobjede od 15 razlike. Potpuno zasluženo.
Najbolji pojedinac utakmice bio je Čelebija sa 25 poena, dok je kod Belišća najviše poena zabio Marko Mikulić i to 20.

Belišćanima slijede dvije domaće utakmice. Već u subotu u Belišće dolazi ekipa Vinkovaca, a utakmica je na rasporedu u 19 sati.

KK REKORD TIM – KK BELIŠĆE 80:65 (24:15, 21:20, 19:17 ,16:13)

REKORD TIM:Šikić, Bradić 4, Kovačević 22, Miljak, Brezić, Teskera 8, Čelebija 25, Jozić, Ćorić 2, Bešter, Matuško 9, A.Matuško 10

BELIŠĆE:Gradinjan 4, Lipovac 3, M.Soldo 8, Čamagajevac 10, Vidaković, Blažević 8, Markota, Mikulić 20, Ikić, Vezmarović, Dogan 10, A.Soldo 2

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on skype
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Više VIJESTI