Poraz u Županji

Naši su košarkaši poraženi u Županji, u zaostaloj utakmici iz prvog dijela sezone. Prorijeđeni ozljedama i bolešću, otišli su nekompletni u Županju te doživjeli poraz. Poraz koji se već u subotu u Belišću može popraviti.

Druga liga Istok:

Županja-Belišće 66:63(19:13,18:15,16:16,13:19)

(Mitrović 20, Bilić 16/ M.Soldo 23, Mikulić 23)

Domaća ekipa bila je raspoloženija u prvom dijelu i tako stekla prednost od 9 poena do poluvremena. Naši su momci veći dio utakmice “ganjali” rezultat, ne bi li se vratili u utakmicu, no tanak kadar, malo igrača u rotaciji bili su jedan od razloga poraza, no trener Čamagajevac na kraju je zadovoljan igrom i prikazanim, s obzirom u kakvom stanju je ekipa i otputovala u Županju. Na kraju su ipak morali čestitati domaćinu, iako smo u zadnjoj minuti imali priliku doći na minimalan zaostatak, promašeni zicer na kraju ih je koštao pobjede pa je domaćin na kraju zasluženo slavio.

Marko Soldo i Marko Mikulić zabili su svaki po 23 poena, dok su goste predvodili Mitrović s 20 i Bilić s 16 poena.

BELIŠĆE: Marko Soldo 23, Marko Mikulić 23, Luka Šarić 7, David Đolić 5, Mislav Nađ 5, Andrija Premec, Alen Branković, Domagoj Cerjak, Zvonimir Blažević, Jurica Kaptalan.

ŽUPANJA: Josip Mitrović 20, Bruno Bilić 16, Ivan Stjepanović 14, Ivan Gvozdić 7, Ilija Benković 4, Marin Tomić 3, Aleksandar Pejaković 2, Nikša Đuraković , Marko Gvozdić , Borna Filipović , Anđelko Župarić , Kristijan Kobaš.

No, ovaj poraz i ne mora biti toliko bolan, jer već u subotu Županja dolazi u Belišće i na našim je momcima zadatak da ostvare pobjedu veću od 3 razlike kako bi se vratili na 1. mjesto, jer u eventualnom trokutu ekipa Borovo-Županja-Belišće, naša bi ekipa imala najbolji omjer, ali pričekajmo subotu. Prije svega, treba odraditi kvalitetan tjedan što se tiče treniranja, sanirati ozljede i bolesti i očekivati najbolje!

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI