Posebna klapa

KK Bel_Val_02Školarci KK “Belišće/Valpovo” godišta 2006. su u subotu kao domaćini u belišćanskoj dvorani odigrali najavljenu utakmicu protiv vršnjaka KK “Sedam” iz Đakova.

Ekipe podjednake snage su pružile vrlo lijepu predstavu koju je okarakteriziralo puno “mrtvih” lopti, što je pokazatelj velike borbenosti svih igrača koji su nastupili.

Kod naših momaka najveći teret su podnjeli nosioci ove ekipe Lončar i Šimić te im se priključio i vrlo dobri Babić svojom prisutnošću na svakom dijelu terena odigravši po mišljenju trenera najbolju utakmicu do sada. U obrambenom dijelu je prednjačio neumorni Grgurić, dok su ostali momci koji su zaigrali pokazali da se i na njih može računati (Magušić, Marjanović, Leko-Horvat, Šmit, Ivanković, Bogdan). Kada se ovoj ekipi dodaju i igrači koji su nedostajali (Ignatić, Mihaljević, Ratković, Uranjek, Ilić, i Vicić) možemo govoriti o kategoriji naših klubova o kojoj će se još dosta govoriti u budućnosti, naravno, pod uvjetom da su naši momci zdravi i da marljivo treniraju. Također je potrebno napomenuti i da je ozljeđeni Uranjek, koji ovu utakmicu nije mogao igrati, podršku svojim suigračima dao sa klupe gdje je proveo cijeli susret, što je pokazatelj da se stvara jedna posebna klapa naših klinaca ovog godišta.

Tko je najbolji? BELIŠĆE i VALPOVO!

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on skype
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Više VIJESTI