Pred nama je košarkaška subota sa četiri utakmice u našoj dvorani

Sprema se košarkaška subota ovog vikenda, 21.10. u našoj dvorani.

U vikendu pred nama, točnije u suboti 21.10., sve košarkaške zaljubljenike očekuje bogat raspored u našoj dvorani. Na rasporedu su tri prvenstvene utakmice te jedna pripremna.

Prvi će na teren od 9:30 igrači Škole košarke (2013./2014.) koji se pripremaju za početak svoje lige, a snage će odmjeriti sa Vrijednosnicama iz Osijeka. Zanimljivo, ekipu iz Osijeka trenutno vodi naš bivši igrač Juraj Boras.

Nakon njih, u 12:00 na teren izlaze kadeti Borisa Šimića, koje čeka dvoboj protiv ekipe Borova. Naši su momci prvenstvo prije dva tjedna otvorili porazom u Osijeku pa će ovo biti prilika za popravni ispit te da dođu do prve pobjede u sezoni.

Kratka pauza trajat će svega nekoliko sati, s obzirom da će predigru seniorima odraditi početnici Gorana Vidakovića, koji će ugostiti ekipu KA Krolo iz Tenje. Goranovi dečki su prije dva tjedna prvenstvo otvorili pobjedom u Slavonskom Brodu, a sada žele nastaviti sa pobjedama. Utakmica se igra od 16:45.

Šlag na tortu dolazi u večernjem terminu kada po prvi puta u ovoj sezoni seniori Maria Koprivnjaka izlaze na domaći teren u prvenstvenoj utakmici. Nakon što su proteklog vikenda “preskočili” 1.kolo, u ovom drugom ih čeka derbi utakmica protiv ekipe Županje. Utakmica je na rasporedu od 19:00.

9:30 Belišće-Vros Osijek, ŠKOLA KOŠARKE

12:00 Belišće-Borovo Vukovar, KADETI

16:45 Belišće-KA Krolo, POČETNICI

19:00 Belišće-Županja, SENIORI

SRETNO SVIMA!

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI