Predkadeti se iz Pazina vratili sa 4.mjestom i novim iskustvima

Međunarodni turnir u Pazinu je osvojila domaća ekipa Pazina.

Naši su predkadeti protekog vikenda gostovali kod naših sportskih prijatelja u Pazinu, a turnir je bio međunarodnog karaktera, s obzirom da su osim hrvatskih klubova, na njemu sudjelovali još klubovi iz Italije te Slovenije.

Prvog dana, u subotu, naši su momci ostvarili polovičan uspjeh. Prvo su poraženi od domaćin Pazina 37:74, da bi u drugom susretu bili bolji od ekipe Basket 4 Triesta iz Trsta 62:50.

Nedjelja im je donijela susret za treće mjesto protiv ekipe Leone Ajdovščina. Nakon velike borbe, gosti iz Slovenije su uspjeli doći do pobjede 47:60.

Turnir je na kraju osvojila domaća ekipa, Pazina, koja je u finalu bila bolja od ŠK Dražen Petrović, iz Šibenika.

Za 5.mjesto: KK Pazin 2 – Basket 4 Trieste 34:46

Za 3.mjesto: KK Leone – KK Belišće 60:47

Finale: KK Pazin – ŠK Dražen Petrović 62:50

1.Pazin 1

2.ŠK Dražen Petrović

3.Leone Ajdovščina

4.Belišće

5.Basket 4 Trieste

6.Pazin 2

Boris Šimić, je, uz asistenciju Nenada Cvenića, u Pazinu koristio slijedeće igrače: Marko Bešlić, Jan Kovačević, Niko Barišić, Luka Barać, Jan Šovagović, Teo Falamić, Matej Setnik, Hrvoje Zvocak, Lovro Magušić.

Zahvaljujemo se ovim putem još jednom prijateljima iz Pazina na pozivu na turnir, kao i gospodinu Libertu Zvocaku, treneru iz Vrijednosnica Osijek, koji nam je ustupio Hrvoja Zvocaka za ovaj turnir, jer zbog nekih ozljeda i bolesti nismo mogli računati na sve naše igrače.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI