Promjene u mlađim kategorijama: Goran Vidaković preuzeo U13 ekipu, Domagoj Cerjak Školu košarke

Sa svojim su aktivnostima započele i sve mlađe kategorije našeg kluba.

Paralelno sa seniorima, u srijedu su sa treninzima započele i sve mlađe kategorije našeg kluba.

U dvorani u Valpovu svoje su treninge započele selekcije Igraonice (2017. i mlađi) te Početnici (2014. i mlađi) koje će u ovoj sezoni trenirati Vlado Čamagajevac. Ekipa Početnika će u proljeće slijedeće sezone igrati Prvenstvo Slavonije i Baranje, a u konkurenciji će biti godište 2015./2016.

Promjene unutar mlađih kategorija koje su se dogodile tiču se Škole košarke u Belišću te selekcije U13. Školu košarke od nove školske godine preuzima Domagoj Cerjak, još uvijek aktivni seniorski igrač, dok će U13 ekipu (2011.i mlađi) od sada voditi Goran Vidaković. U11 (2013./2014.) će u novoj sezoni voditi Vlado Čamagajevac.

U11 te U13 ekipe će ove sezone igrati ligaško natjecanje na Istoku, koje započinje prvog vikenda u 10.mjesecu.

Nažalost, zbog izlaznog godišta, ove godine nećemo imati Predkadete (2009./2010.), no naša dva igrača (Luka Harmunt i Leon Petrović) bi trebali igrati za Donji Miholjac, koji će se natjecati u toj kategoriji.

Kadetsku (2007./2008.) ekipu ove će godine voditi Boris Šimić, koji nastavlja svoj put sa dečkima koje je vodio i do sada.

Juniore (2005./2006.) će u ovoj sezoni voditi Nenad Cvenić, a njegovi momci će, zajedno sa njim, trenirati sa seniorima, a svoje će utakmice igrati pod KK Valpovo.

SELEKCIJE I TRENERI:

Škola Košarke Belišće-DOMAGOJ CERJAK

Igraonica-VLADO ČAMAGAJEVAC

U9-VLADO ČAMAGAJEVAC

U11-VLADO ČAMAGAJEVAC

U13-GORAN VIDAKOVIĆ

Kadeti-BORIS ŠIMIĆ

Juniori-NENAD CVENIĆ

Seniori-MARIO KOPRIVNJAK

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI