Prvi trening na otvorenom bio je pun pogodak

S obzirom da su dvorane i dalje zatvorene kada su u pitanju treninzi pa su nam sve mlađe kategorije onemogućene u treniranju, ove smo subote (20.02.2021.) organizirali trening na otvorenom za sve zainteresirane.

Okupili smo dječake od 2007. godišta i mlađe na vanjskom igralištu, sa ciljem da se što prije vrate treninzima, željno očekujući povratak u dvorane.

Treneri Vlado Čamagajevac i Nenad Cvenić (opravdano izostali Marko Šestanj i Zvonimir Blažević) okupili su preko 30 djece, u raznim dobnim kategorijama. Nakon zagrijavanja uslijedilo je nekoliko međusobnih utakmica, u trajanju sve ukupno od sat i pol vremena, u kojem su dječaci ponovno osjetili čari igranja košarke. Nakon napornog nadmetanja, dečki su nagrađeni sa pizzom, kako bi vratili potrošenu energiju.

Bilo je i više nego vidljivo da su se svi, od igrača pa do trenera, zaželjeli košarke i treninga pa je iz tog razloga odlučeno da će se i subota pred nama (27.02.), ukoliko vrijeme dozvoli, iskoristiti za drugi trening na otvorenom.

Odaziv i zainteresiranost djece pokazatelj su da je ovo bio pun pogodak pa sada već sa nestrpljenjem očekujemo subotu i novi susret.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI