Rekord Tim-Belišće 96:56

REKORD TIM-BELIŠĆE 96:56 (16:11,31:8,20:21,29:16)

Rekordan poraz doživjeli su crveni u posljednjem kolu, jer dugo netko u ovoj ligi nije ovako porazio našu ekipu. Nakon -40 suviše je bilo što pričati, osim da je sreća da je ovo bilo posljednje kolo i da je ova sezona završena.
Na put u Oriovac naša je ekipa otišla bez braće Gradinjan i Gorana Vidakovića, ali s ozlijeđenim Kristijanom Preglejom, koji je morao upotpuniti kvotu od deset igrača u ekipi. Prva četvrtina nije nagovijestila da će ovo biti potop naše ekipe, ali već drugih deset minuta domaćeg uragana dalo je naslutiti da je katastrofa na pomolu. Samo osam postignutih poena za deset minuta nisu bili dovoljni za ništa drugo osim za ogroman zaostatak za domaćinom. Treću četvrtinu naša je ekipa malo bolje odreagirala, ali nedovoljno da bi se vratila u utakmicu, da bi u zadnjih deset minuta domaći igrači još stisnuli gas i gotovo pomeli našu ekipu s terena i ispratili ih kući s ogromnih četrdeset razlike.
Nakon nekoliko lošijih partija krajem drugog dijela sezone i nekih iznenađujućih poraza, na svu sreću došao je kraj, kojeg su izgleda svi s nestrpljenjem očekivali, no postavlja se pitanje da li je ovo igra i pristup svih,u i oko seniorske ekipe, kakvu žele navijači u budućnosti gledati?! Vrijeme je sada da se svi dobro odmore, skupe glave i u miru donesu odluke, kako se veći dio ove sezone ne bi ponovio.
Domaću ekipu predvodili su Pavle Matuško s 19 poena i Egon Primorac s 16, a crvene Marko Mikulić s 22 i Kristijan Preglej s 11.

REKORD TIM: Barbir 3, P.Matuško 19, Primorac 16, Grgić 10, Kraljik 5, Čelebija 14, Kovačević, Duspara, A.Matuško 15, Jošić 12
BELIŠĆE: Petovari 7, Z.Blažević 8, Ljutak, Nađ, D.Blažević 2, Markota, Funtak, Mikulić 22, Preglej 11, Cerjak 6.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on skype
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Više VIJESTI