Rezultati

Kako smo i najavili u subotu se u belišćanskoj dvorani odigrala prijateljska utakmica između Škole košarke KK “Belišće/Valpovo” i Škole košarke KK “Donji Miholjac”za godište 2005. i mlađe. Naša ekipa je u tom susretu nastupila isključivo sa 2006. godištem s obzirom da nam stariji igrači igraju ligu početnika.

Utakmica se igrala na standardnim koševima visine 3,05m i sa manjim loptama veličine 5. Naši momci su parirali znatno jačim gostima koliko su mogli, u prvom poluvremenu nešto slabije izdanje (pretpostavka je zbog novih dresova i treme), dok su u većem dijelu drugog poluvremena prikazali igru na vrlo lijepoj razini s obzirom na njihovu dob.

Osim utakmice koja je poslužila igračima i trenerima da se uigravaju (evidentan je napredak kod obje ekipe), veselio je i pogled na tribinu na kojoj su se okupili roditelji i poklonici košarke i domaćih i gostiju dajući podršku svojoj djeci u bavljenju sportom, što je za svaku pohvalu!

Vrlo dobra suradnja susjedskih klubova se nastavlja i dalje, u planu su dogovori za nove susrete koji bi obuhvatili više mlađih kategorija, a posebno veseli činjenica da se košarka na ovim prostorima ponovno „budi“.

Kadeti su doživjeli poraz i to prvi do sada, od ipak jače ekipe Osječkog sokola, koja je apsolutni favorit ove lige, a rezultat je na kraju bio 83:54.

Seniori su doživjeli neugodan i nevjerojatan poraz u svojoj dvorani od ekipe Đakova, rezultatom 78:85.

KK Belišće: T.Gradinjan 22, Mikulić 24, Ljutak 9, D.Blažević 7, Petovari 6, Funtak 4, Cerjak 2, N.Gradinjan 2, Z.Blažević 2, Markota, Vidaković.

KK Đakovo: Matej Češkić 30, Hajduković 13, Mikulić 10, Kruljac 9, Radoš 8, Miron Češkić 7, Ćupić 6, Petrović 2, Marjanović, Kelava, Raguž.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI