Rutinska pobjeda u Oriovcu

Nezgodno gostovanje u Oriovcu naši su košarkaši odradili rutinski i uvjerljivom pobjedom se primakli na samo koračić od naslova prvaka na Istoku.

 

Druga liga Istok, 13.kolo:

Rekord Tim-Belišće 71:97(19:34,9:18,21:25,22:20)

 

Već nakon deset minuta utakmice bilo je jasno da je naša ekipa puno kvalitetnija i šireg kadra od domaćina, koje nije pronašao načina da zaustavi naše raspoložene igrače, koji su što prije htjeli prelomiti utakmicu. Već na poluvremenu naša je ekipa imala vodstvo od 24 poena razlike i bilo je jasno da za domaće povratka nema.

Ostatak utakmice je prošao u istom tonu, gdje naša ekipa nije posustajala te je do kraja svoje vodstvo još i povećala.

Marko Mikulić s 29 poena i Marko Soldo s 17 su predvodili našu ekipu na ovoj utakmici.

U posljednjem kolu u subotu u Belišće dolazi ekipa Košarkaške Akademije Osijek, a naša ekipa ne bi trebala imati previše problema te se očekuje da potvrdi dobru igru iz Oriovca i prvenstvo zaključi pobjedom za potvrdu 1. mjesta i sudjelovanja u kvalifikacijama za popunu Prve lige.

REKORD TIM: Krešimir Bradić 30, Marko Galić 16, Svan Stojsavljević 7, Bruno Čelebija 6, Domagoj Junačko 4, Mark Sekulić 4, Dominik Šikić 3, Hrvoje Raspasović 1, Ivan Klaić, Patrik Čukić

BELIŠĆE: Marko Mikulić 29, Marko Soldo 17, Zvonimir Blažević 16, Ante Soldo 12, Luka Šarić 9, Luka Inić 7, David Đolić 7, Kristijan Preglej , Andrija Premec , Mislav Nađ, Domagoj Cerjak, Alen Branković.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI