Sa 9 trica Dominik Greganović torpedirao “Akademičare”, na redu su Vladislavci danas

Seniori su proteklog vikenda gostovali u Osijeku.

DRUGA LIGA ISTOK, 21.KOLO:

KA Osijek-Belišće 78:93 (21:29, 17:24, 20:24, 20:16)

(Balen 24, Pušić 21 / Greganović 32, Soldo 24)

Protekle nedjelje naši su seniori gostovali u Osijeku, kod KA Osijek te su upisali sigurnu pobjedu. Već do poluvremena naša je ekipa imala +15, a posebno raspoložen bio je Dominik Greganović, koji je dalekometnim šutevima izluđivao domaće igrače. Ponovno je trener Mario Koprivnjak bio lišen usluga ozlijeđenih Kristijana Pregleja, Zvonimira Blaževića i Domagoja Cerjaka.

U drugom poluvremenu naša je ekipa održavala vodstvo, a Greganović je nastavio sa svojom šuterskom rapsodijom pa je tako utakmicu završio sa 32 poena, od čega je ubacio čak 9 trica. Osim njega, dobru napadačku utakmicu odigrao je i Marko Soldo, koji je ubacio 24 poena.

Seniore danas čeka domaća utakmica protiv Vladislavaca, do 19 sati u našoj dvorani, a nakon toga u slijedećem tjednu odigrati će se dvije zaostale utakmice. Protiv Vinkovaca u Belišću, te protiv Županje u istom gradu.

Dominik Greganović 32, Marko Soldo 24, Mihael Mamić 15, Ivo Vincetić 15, David Đolić 7, Mateo Papić, Juraj Vrbanić, Nikola Mikulić, Domagoj Cerjak, Kristijan Preglej.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI