Sedma seniorska pobjeda u nizu, za trenutni skok na 1.mjesto

Seniori su odradili još jednu zaostalu utakmicu, uz uvjerljivu pobjedu.

DRUGA LIGA ISTOK, 1.KOLO (zaostala):

BELIŠĆE-KA OSIJEK 97:50 (23:17, 33:12, 20:8, 21:13)

(Mikulić 23, Šarić 13, Boras 13 / Ragač 19, Pušić 10)

Još jednu zaostalu utakmicu odigrali su naši seniori, ovoga puta protiv KA Osijek i ostvarili još jednu uvjerljivu pobjedu pa se sada niz pobjeda produžio na sedam uzastopnih pobjeda, što je potvrda da smo u odličnoj formi.

Utakmica je ovo bila u kojoj je samo trebalo potvrditi ulogu favorita, s obzirom da je na suprotnoj strani bila mlada i neiskusna momčad iz Osijeka, kojoj je uz sve to i nedostajalo nekoliko bolesnih i ozlijeđenih igrača.

Bila je to prilika da se naši iskusniji igrači odmore za slijedeće utakmice, a priliku dobiju mlađi i oni koji inače manje igraju. Najbolje je svoje minute iskoristio Nikola Mikulić, koji je na kraju ubacio 24 poena i bio naš najbolji strijelac.

Naša je ekipa ovom pobjedom skočila na 1.mjesto, s obzirom na utakmicu više od neporaženog i stopostotnog Đakova, protiv kojeg ćemo snage odmjeriti za dva tjedna u Belišću. Prije toga, naše momke čeka gostovanje u Požegi u subotu.

BELIŠĆE: Nikola Mikulić 24, Luka Šarić 13, Juraj Boras 13, Erik Weber 12, Zvonimir Blažević 11, Jurica Kaptalan 10, Nikola Maravić 4, Luka Šimić 3, Domagoj Cerjak 3, Kristijan Preglej 2, David Đolić 2, Bruno Funtak

KA OSIJEK: Dino Ragač 19, Mate Pušić 10, Tin Krišto 6, Borna Pavošević 5, Filip Milošević 4, Karlo Dafish 2, Franko Jurić 2, Pavo Popović 2, Luka Mikolaš, Matej Vila, Matej Krišto.

TABLICA DRUGE LIGE ISTOK:

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI