Seniori bolji od Garčina, uz posljednju četvrtinu za zaborav

Prvu ovogodišnju utakmicu seniori su uspješno odradili.

DRUGA LIGA ISTOK, 14.KOLO:

Belišće-Gardun 71:60 (15:13, 22:15, 26:11, 8:21)

Nakon više od mjesec dana, naši su seniori odigrali prvenstvenu utakmicu. Posljednje gostovanje bilo je tik pred Božić, kod ekipe Vladislavaca, koju su naši igrači uspješno apsolvirali.

Proteklog vikenda odgođena im je utakmica u Županji pa je prošlo više od mjesec dana bez natjecateljske utakmice, što je ostavilo traga na igračima, samim time i na treninzima, a utakmica od subote je to sve zorno prikazala.

U Belišću je gostovala ekipa Garduna iz Garčina, koja je do sada upisala samo dvije pobjede, uz 11 poraza i na kraju se dobro nosila većim dijelom prvog poluvremena, imala čak i vodstvo dobrim dijelom prve četvrtine. Ipak, u trećoj četvrtini naši su momci dodali gas, pobjegli na 63:39 i riješili pitanje pobjednika.

U posljednjoj četvrtini priliku su dobili mlađi igrači, juniori koji ove godine skupljaju minute i iskustvo u ovoj ligi, no to sve skupa je bilo ispod svakog nivoa, što i rezultat posljednje četvrtine i oslikava (8:21). Svakako treba imati na umu da nažalost ni juniori već dugo nisu odigrali svoje utakmice, no to ne može i ne smije biti opravdanje za prikazanu igru. Redoviti treninzi su ono što će ove momke izvući iz “krize”, ako to tako možemo nazvati i nadamo se da su iz tih posljednjih deset minuta izvukli zaključke i pouke što im je činiti kako bi poboljšali svoju igru, ali i pristup minutama koje dobivaju od trenera.

Ono što slijedi za našu momčad je gostovanje u Đakovu, kod prvoplasirane ekipe, koja do sada nije doživjela poraz i koja će biti prvak ove sezone na Istoku. Utakmica se igra u nedjelju u 19:00.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI