SENIORI DEMOLIRALI BROĐANE

BELIŠĆE-SLAVONSKI BROD 95:55 (31:10,17:21, 35:11,18:13)

Nedorasli Brođani stradali su jučer u našoj dvorani sa ogromnih 40 razlike. Kao novaci u ligi vidljivo je da moraju još puno graha pojest da bi bili konkurentni, iako se vidjelo na toj mladoj ekipi da imaju onu neku košarkašku crtu, ali neiskustvo im je trenutno najveći problem.
Naša ekipa ponovno je furiozno otvorila utakmicu, baš onako kako je trener Čamagajevac i tražio od njih, pa je tako prva četvrtina završila s ogromnih 31:10. Nešto opuštenija igra u drugoj četvrtini donijela je gostima smanjenje zaostatka, što je pomalo razljutilo našeg trenera pa su crveni ulaskom u drugo poluvrijeme odlučili vratiti stvari na svoje mjesto i odličnom trećom četvrtinom 35:11 zaključili utakmicu. Puno trke, tranzicije, brze igre, kontri, trica i lijepih akcija vidjeli su gledatelji na ovoj utakmici. Kako je rezultat bio odavno riješen, priliku su dobili svi igrači pa je tako mladi Alen Branković upisao prve seniorske službene minute. Kapetan Kristijan Preglej i Domagoj Cerjak zbog ozljeda su presjedili utakmicu na klupi.
Odličnu utakmicu odigrao je Nino Gradinjan, postigavši 22 poena, Luka Šarić dodao je 18, a Marko Mikulić i Goran Vidaković svaki po 17.
Kod gostiju Tomislav Grgić i Klaić svaki sa 10 poena bolji od ostatka ekipe.

Slijedeću utakmicu naša ekipa igra u Vinkovcima, dok su naši momci u zadnjem kolu slobodni, a nakon toga slijedi pauza do 13.1.2018.

BELIŠĆE: Cerjak, N.Gradinjan 22, Soldo 3, Vidaković 17, Markota, Blažević 4, Preglej, Đolić 7, Šarić 18, Branković, Funtak 7, Mikulić 17
SL.BROD: L.Grgić 6, T.Grgić 10, Klaić 10, Bradić 9, Đerić, Čiča 7, J.Grgić 2, Končić 8, Norac, Stojsavljević 3, Čančar.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI