Seniori krenuli sa pripremama, priključeni juniori, Marko Soldo se vratio u momčad

Srijeda je bila prvi dan okupljanja seniora i početka priprema.

Mario Koprivnjak je nakon dva mjeseca pauze okupio seniore na prvom treningu u pripremama za novu sezonu.

Iako je početak nove sezone još daleko, kao što je i daleko odluka o broju ekipa koje će nastupati u Drugoj ligi Istok u novog sezoni, s obzirom da je ekipa Marsonije ostvarila plasman u Prvu ligu, seniori tradicionalno sredinom kolovoza kreću u pripreme.

Što se tiče same ekipe, iz prošle sezone više nema Luke Šarića, koji je zbog poslovnih obaveza preselio u Zagreb, član ekipe više nije niti Matej Gerber, kao niti Bruno Funtak. Od novih lica, za sada je tu jedino Marko Soldo, koji se vraća nakon pauze i prema viđenom na prvom treningu, mogao bi biti udarna igla naše momčadi u novoj sezoni. Ambicije su kao i svake sezone, biti u vrhu tablice, no bez velikog rezultatskog imperativa.

Momčadi i treninzima su priključeni i juniori, 2006. godišta, Juraj Vrbanić, Luka Kovačević, Edi Ignjatić, Mateo Papić te Niko Uranjek, a oni će osim seniorskog dijela, nastupati i za našu juniorsku momčad (KK Valpovo).

Od starih lica, u momčadi ostaju kapetan Kristijan Preglej, David Đolić, Domagoj Cerjak, Ivo Vincetić, Dominik Greganović, Mihael Mamić, Erik Weber, Nikola Mikulić i Dario Ament, koji se vraća nakon oporavka od operacije koljena.

Seniori u planu imaju nekoliko pripremnih utakmica, ali i turnira, o kojima ćemo vas obavijestiti u budućnosti.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI