Seniori se pripremaju za novu sezonu

Još sredinom kolovoza, točnije 20.08., Hrvoje Čamagajevac je okupio seniore kako bi započeli pripreme za novu sezonu u Drugoj ligi Istok.

 

Nakon što su prošle godine osvojili naslov najbolje ekipe na Istoku i odradili kvalifikacije za Prvu ligu, na kojima su ostvarili dvije pobjede i dva poraza, seniori u novu sezonu ulaze sa istim ambicijama, a to je osvajanje prvog mjesta i nastup u kvalifikacijama.

Na prvom treningu su se tako pojavila gotovo sva stara lica iz prošle sezone. Predvodio ih je kapetan Kristijan Preglej, bili su tu još Marko Soldo, Luka Šarić, David Đolić, Domagoj Cerjak, Marko Mikulić, Andrija Premec, Nikola Maravić, Jurica Kaptalan, Alen Branković, Luka Inić i Toni Šimić. Seniorskim treninzima priključen je daroviti Erik Weber, a povratnik u redove seniora je Bruno Funtak. Svoje izostanke su opravdali Zvonimir Blažević te Mislav Nađ.

Što se tiče promjena, izvjestan je odlazak Marka Mikulića, kojeg posao odvodi u Njemačku, a umjesto njega klub bi trebao pojačati jedan igrač koji je prošle sezone igrao u Premijer ligi, no o tome ćemo izvjestiti kada do realizacije dođe.

Kako sezona počinje prvi vikend u studenom, seniori bi uskoro trebali krenuti sa pripremnim utakmicama.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI