Seniori sigurni protiv KA Osijek, prvi seniorski poeni za kadeta Juraja Vrbanića

Seniori nisu imali previše problema protiv KA Osijek te su upisali novu pobjedu.

DRUGA LIGA ISTOK, 13.KOLO:

Belišće – KA Osijek 95:74 (32:14, 24:21, 20:13, 19:26)

(Cerjak 25, Gerber 14 / Jelavić 19, Pušić 17)

Seniori su povezali dvije pobjede, nakon što su prošlom kolu slavili protiv Borova u gostima, a u subotu su bili bolji od KA Osijek.

Znatno bolja i konkretnija igra u odnosu na neke prijašnje utakmice vidjela se od početka utakmice. Poštivale su se kretnje u napadu, poštivao igrač u boljoj i opasnijoj poziciji, što je rezultiralo sa visokih 32:14 već nakon prve četvrtine. Poluvrijeme je naša ekipa zaključila sa visokim vodstvom 56:35, a vrijedi spomenuti da je već u drugoj četvrtini priliku dobio kadet Juraj Vrbanić. Utakmicu su inače propustili Bruno Funtak, Dominik Greganović, Luka Šimić i Nikola Mikulić pa je trener Mario Koprivnjak bio primoran posegnuti u kadetsko dvorište.

U drugom poluvremenu naša je ekipa nastavila sa odličnom obranom, dozvolivši gostima samo 13 poena u trećoj četvrtini i definitivno je pitanje pobjednika bilo riješeno. Razigrao se u drugom poluvremenu Domagoj Cerjak, Juraj Vrbanić je dobio puno prilike i u tom dijelu utakmice, a neke šuteve je pogađao i Matej Gerber, što je našu ekipu na kraju dovelo do visoke pobjede.

Domagoj Cerjak je sa 25 poena bio najbolji strijelac utakmice, dok je Matej Gerber ubacio 14, a Juraj Vrbanić na kraju 4, što su mu bili prvi službeni seniorski poeni.

Slijedeći vikend je naša ekipa slobodna, a 18.02. će igrati zaostalu utakmicu iz prvog dijela sezone, kada u Belišće dolazi ekipa Požege.

Domagoj Cerjak 25, Matej Gerber 14, Luka Šarić 12, Erik Weber 12, Mihael Mamić 11, Ivo Vincetić 9, David Đolić 6, Juraj Vrbanić 4. Kristijan Preglej 2, Nikola Mikulić.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI