Seniorima prvi poraz u sezoni, Đakovo opet kobno

Naši su seniori poraženi u Đakovu, na uvijek neugodnom gostovanju. Iako su imali vodstvo od osam razlike na ulasku u zadnju četvrtinu, ipak nije bilo snage u zadnjih deset minuta za privođenje utakmice kraju.

DRUGA LIGA ISTOK, 5.KOLO:

ĐAKOVO-BELIŠĆE 74:68 (11:18, 23:21, 13:16, 27:13)

(Škrinjarić 20, Ćupić 17 / Boras 19, Đolić 12)

Otišla je naša ekipa u Đakovo bez dva igrača iz petorke, Marka Solde i Luke Šarića. No i u takvom sastavu imali su vodstvo tijekom cijele prve, a i druge četvrtine pa se na poluvrijeme otišlo sa +5 za našu ekipu.

Svoju dobru igru naši su momci pokazali i u trećoj četvrtini i sve je upućivalo da smo puno bliže pobjedi od domaćina, koji se prilično mučio u napadu. Ipak, koncentracija naše ekipe je znatno pala u zadnjih deset minuta, domaćin je ušao u seriju, pogotovo u šutu izvana i kada je njihov zalet krenuo, dogodio se potpuni preokret.

Na to sve nadovezala se i ozljeda Zvonimira Blaževića i sve je pošlo po zlu za naše momke. Kada je domaća momčad preuzela vodstvo, nije ga više ispuštala do kraja utakmica i mogli smo se pomiriti samo sa porazom.

Kod domaćina, Škrinjarić je sa 20 poena bio prvo ime, dok je Juraj Boras sa 19 poena bio naš najbolji igrač.

ĐAKOVO: Filip Škrinjarić 20, Neven Ćupić 17, Vedran Kšan 12, Filip Zgonjanin 8, David Vukadin 6, Marko Karlović 4, Antonio Žulj 4, Tomislav Kelava 3, Alen Lončarić, Dominik Pavlović, Marin Namjesnik, Mihovil Češkić

BELIŠĆE: Juraj Boras 19, David Đolić 12, Kristijan Preglej 11, Ante Soldo 8, Mislav Nađ 7, Domagoj Cerjak 6, Bruno Funtak 3, Zvonimir Blažević 2, Luka Inić, Andrija Premec.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI