Seniorski turnir pripao našoj ekipi, u sjajnoj finalnoj utakmici protiv Đakova

Nakon nekoliko godina pauze, pred početak sezone organiziran je seniorski turnir.

Proteklog vikenda (07./08.10.) u našoj dvorani je održan seniorski turnir, na kojem su osim naše ekipe sudjelovali drugoligaši sa Istoka, KK Đakovo, KK Brod te ŠK Vros.

Subota je bila rezervirana za polufinala, a u prvom je naša ekipa bila bolja od Broda 81:71, da bi u drugom polufinalu Đakovo pobijedilo ŠK Vros 62:56.

Nedjelja je donijela prvo utakmicu za 3.mjesto, a susrele su se mlade ekipe ŠK Vros i Brod. Osječani su bili uspješniji i na kraju pobjedom 74:62 osvojili 3.mjesto na turniru.

Večernji termin bio je rezerviran za finale, u kojem su gledatelji mogli pogledati jednu sjajnu utakmicu, koja je ponudila pregršt lijepih poteza i akcija. Utakmica je gotovo cijelim svojim dijelom odisala neizvjesnošću, sa nekoliko rezultatskih preokreta, a na kraju je otišla i u produžetak. U tih dodatnih pet minuta, bolje se snašla naša ekipa i ostvarila pobjedu 83:82 i osvojila turnir.

Bila je ovo odlična uvertira u početak sezone, koji je na rasporedu ovog vikenda, no kako je u ligi neparan broj klubova, naša je ekipa u 1.kolu slobodna pa će prvu domaću utakmicu odigrati 21.10. protiv Županje.

Rezultati turnira:

POLUFINALE

Belišće-Brod 81:71

ŠK Vros-Đakovo 56:62

ZA 3.MJESTO:

ŠK Vros-Brod 74:62

FINALE:

Belišće-Đakovo 83:82 (produžetak)

1.mjesto KK Belišće
2.mjesto KK Đakovo
3.mjesto ŠK Vros
4.mjesto KK Brod

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI