Školarci dobili prolaznu ocjenu

KK Bel_Val_02Vrlo gledljivu utakmicu odigrali su naši polaznici Škole košarke Belišće/Valpovo” u Osijeku protiv svojih vršnjaka iz KA “Hrvatski sokol”. Utakmica je odigrana u nedjelju u nepopularnom terminu od 13,30 sati u dvorani elektrotehničke i prometne škole.
Momci su nastupili u sljedećem sastavu: Tin Lončar, Luka Šimić, Fran Ivanković, Niko Uranjek, Borna Bogdan, Vlaho Ilić, Fran Magušić, Tin Grgurić, Noa Ratković, Marino Marjanović, Mladen Vicić, Luka Mihaljević i Edi Ignatić.
Dvoboj je okarakteriziralo puno trke i borbenosti, gdje su u uvodnom dijelu utakmice Lončar i Šimić svojih primjerom pokrenuli ostale da se priključe i zaigraju jednakim angažmanom. Pomaka je bilo i u obrambenim zadacima na temelju kojih svaka pohvala ide na adresu Grgurića koji je jako korektno čuvao jednog od najboljih igrača domaćih. Dobra obrana je razultirala i sa dosta istrčanih kontarnapada, ali i mnogobrojnih otvorenih šuteva u kojima se najbolje snašao Uranjek te dalekometno poentirao nekoliko puta na čuđenje malobrojnih gledatelja, a u jednom pokušaju i samoga sebe… Odlično odigrana utakmica “startera” ove ekipe je omogućila i ostalima koji manje igraju (Bogdan, Ratković) ili su mlađi (Mihaljević, Ilić) da pokažu svoje vještine što su dečki u potpunosti i uspjeli.
Zaključak trenera Čamagajevca i Šimića je da su polaznici škole košarke “na radnoj temperaturi”, željni treninga, utakmica i novih dokazivanja, a što se tiče ove odigrane utakmice svi učesnici imaju prolaznu ocjenu!
“Tko je najbolji? Belišće i Valpovo!”

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on skype
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Više VIJESTI