Školarci kao primjer

IMAG2611Polaznici Škole košarke KK “Belišće/Valpovo” godišta 2006. su u petak 25.03.2016. godine sudjelovali na tradicionalnom Uskrsnom turniru koji organizira KA “Hrvatski sokol” iz Osijeka. Bilo je prijavljeno pet ekipa iz regije, igralo se “svako sa svakim”, organiziran je i domjenak te su na kraju igračima svih timova podijeljene medalje.

Naša ekipa je pod vodstvom trenera Vlade Čamagajevca i Gorana Šimića nastupila u sljedećem sastavu: Tin Lončar (kapetan), Luka Šimić (dokapetan), Niko Uranjek, Fran Babić, Fran Ivanković, Marino Marjanović, Mladen Vicić, Fran Magušić, Ivan Sopek, Moreno Šmit, Edi Ignjatić, Tin Grgurić, Davor Leko-Horvat, Borna Bogdan, Luka Mihaljević i Vlaho Ilić.

WP_20160325_014

Utakmice su se igrale u dvorani JUG II i to istovremeno na dva košarkaška terena sa manjim loptama prilagođenim ovom uzrastu, dok je rezultat utakmica bio u drugom planu (utakmice odigrane bez vođenja semafora).

Zaključak je da je susret u potpunosti uspio, svi učesnici su ujedno i pobjednici, a na naše polaznike možemo biti ponosni kako na njihovo ponašanje tako i na prikazanu igru tijekom cijelog turnira.

WP_20160325_016

Ovim putem zahvaljujemo domaćinu na pozivu i odličnoj organizaciji, te se obvezujemo poduzeti sve da u budućnosti uzvratimo gostoprimstvo na ovakav ili sličan način. Razlog je vrlo jednostavan, raditi s ovim klincima je užitak i oni to u potpunosti zaslužuju.

Bravo momci!

Tko je najbolji? BELIŠĆE i VALPOVO!

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI