Školarci na turniru u Vukovaru

WP_20160430_006

Polaznici Škole košarke KK “Belišće/Valpovo” godišta 2005/06. su u subotu 30.04.2016. godine sudjelovali na turniru povodom dana Grada Vukovara koji je organizirao HKK “Vukovar”. Za sve sudionike ovog susreta organiziran je i domjenak. Ovim putem zahvaljujemo domaćinu na pozivu i odličnoj organizaciji. 

 

WP_20160430_029

Naš tim je odigrao dvije utakmice i ubilježio dva poraza (protiv KK „Osječki sokol“ 22:79 i protiv KK „Vinodol“ iz Novog Vinodolskog 9:37) te zauzeo četvrto posljednje mjesto. U pauzi između utakmica, koje su se igrale u dvorani Osnovne škole Dragutin Tadijanović, dva igrača svake ekipe su demonstrirali tehniku vođenja lopte i brzine kroz poligon, a našu ekipu su uspješno predstavljali Jan Lukačević i Tin Lončar.   

WP_20160430_024

Naša ekipa je pod vodstvom vođe puta Vjekoslava Šimića i trenera Gorana Šimića nastupila u sljedećem sastavu: Jan Lukačević (kapetan), Jakov Anočić (dokapetan), Tin Lončar, Luka Šimić, Fran Ivanković, Leon Lončar, Mladen Vicić, Filip Marjanović, Ivan Sopek, Moreno Šmit, Danijel Goretić i Karlo Mateša.

Bez obzira na poraze (nekima prvi turnir u životu, onim iskusnijima drugi) zaključak trenera je da su naši polaznici prikazali dobre elemente košarkaške igre tijekom obje utakmice. Zajedništvo, timski duh  i disciplina na i van terena ove grupe dječaka je nešto na što možemo svi skupa biti ponosni, a također i način na koji predstavljaju svoje klubove i gradove. Ono što veseli je njihova motivacija te redovitost na treninzima što će u konačnici zasigurno dovesti do toga da će „klinci“ svoje košarkaške vještine podići na jednu višu razinu.

Samo naprijed momci!

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI