Školarci „zaradili“ poziv na turnir

Polaznici Škole košarke KK „Belišće/Valpovo“ godišta 2006. odigrali su nedjeljnu utakmicu u Osijeku u 14 sati protiv vršnjaka iz K. A. „Hrvatski sokol“ u dvorani Elektrotehničke i prometne škole.

Zajednička ekipa dvaju klubova je nastupila u sljedećem sastavu: Tin Lončar (kapetan), Luka Šimić (dokapetan), Fran Babić, Ivan Sopek, Moreno Šmit, Fran Ivanković, Mladen Vicić, Edi Ignjatić, Davor Leko-Horvat i Luka Mihaljević.

školakoš2

Utakmica se igrala na standardnim koševima visine 3,05 m s manjom loptom prilagođenom ovom uzrastu, dok je rezultat utakmice bio u drugom planu (utakmica odigrana bez vođenja semafora). Momci su, unatoč brojnim izostancima polaznika tog godišta, vrlo dobrom igrom opravdali očekivanja svojih trenera Vlade Čamagajevca i Gorana Šimića.

Sam susret je okarakteriziralo puno dinamike i borbenosti naših momaka u čemu je prednjačio Šimić koji je odradio „lavovski“ dio posla pod koševima i još pri tome stigao postići i nekoliko atraktivnih koševa s distance. Da je moguće biti ponajbolji igrač na terenu, a ne zabiti niti jedan poen pokazao je sveprisutni Babić kojeg je bilo na svim dijelovima terena i u napadu i u obrani. Vrlo dobar u napadačkom segmentu igre je bio Vicić, standardni Lončar i Ivanković, dok su  velik doprinos igri dali i igrači koji nisu u startnoj petorci,a ulaze s klupe, to su: Leko-Horvat, Ignjatić, Mihaljević, Šmit i Sopek.

Da se pošten pristup i odnos prema sportu isplati dokaz je ova skupina mladića čije zalaganje na treninzima i igre na utakmicama koje prikazuju kroz jedan duži period nisu ostale nezapažene. Sve gore navedeno je rezultiralo zasluženim pozivom našoj ekipi od strane domaćina za nadolazeći Uskrsni košarkaški turnir upravo ovog godišta koji će se održati dana 25.03.2016. godine u sportskoj dvorani Jug II u Osijeku.

Bravo momci!

Tko je najbolji? BELIŠĆE VALPOVO!

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on skype
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Više VIJESTI