Soldo, Greganović i Cerjak osigurali seniorima pobjedu u Požegi

Seniori su u Požegi došli do pobjede.

DRUGA LIGA ISTOK, 5.KOLO:

Požega – Belišće 83:85 (16:31, 25:18, 23:20, 19:16)

(Benić 17, Hofman 14 / Soldo 34, Greganović 22, Cerjak 17)

Naši su seniori i u Požegu otišli u prilično šarenom sastavu. Zvonimir Blažević, Ivo Vincetić i Nikola Mikulić nisu ni otišli na utakmicu, dok je David Đolić bio u sastavu, no zbog bolova u leđima, nije ulazio u igru. Ipak, i takvi, bili smo bolji od domaćina.

Furiozan ulazak u utakmicu odradio je Marko Soldo, koji je tricama uništavao domaću obranu pa smo tako već u prvoj četvrtini ubacili čak 31 poen. No, umjesto da istim ritmom nastavimo i dalje, dogodio se mali pad u igri pa je domaćin do poluvremena smanjio zaostatak te se na veliki odmor otišlo sa rezultatom 41:49.

I u drugom dijelu utakmice bilo je “drž, nedaj”, domaćin je stalno prijetio i bio u utakmici, no u napadu su se osim Solde razigrali Dominik Greganović i Domagoj Cerjak pa smo imali koliko toliko širinu.

Uspjeli su naši momci na kraju sačuvati vodstvo i dočepati se pobjede te dva nova boda.

Marko Soldo je utakmicu završio sa 34 poena, 22 je dodao Dominik Greganović dok je Domagoj Cerjak, uz maksimalnih 40 minuta na terenu ubacio 17 poena.

Marko Soldo 34, Dominik Greganović 22, Domagoj Cerjak 17, Kristijan Preglej 7, Erik Weber 3, Mihael Mamić 2, Niko Uranjek, Luka Kovačević, Juraj Vrbanić, David Đolić, Mateo Papić.

Već sutra našu ekipu očekuje utakmica 6.kola u kojoj smo domaćini ŠK Vrijednosnice Osijek, dok za vikend, u nedjelju, gostujemo u Vinkovcima.

6.kolo, ČETVRTAK: Belišće-ŠK Vrijednosnice Osijek, 20:00

7.kolo, NEDJELJA: Vinkovci-Belišće, 17:00

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI