Startali i seniori

Prošlu srijedu, točnije 3.8. seniori našeg kluba krenuli su u pripreme za novu sezonu.
Kao i svake godine, uvodni treninzi odvijaju se na nogometnim terenima u Belišću i bazenu, dok je ulazak u dvoranu planiran početkom sljedećeg tjedna, a krajem mjeseca kolovoza kreće se i sa odigravanjem prijateljskih utakmica.
Što se tiče novosti za sljedeću sezonu, dva su nova pravila. Ukinuto je zaštićeno godište, dok će se na kraju regularne sezone prvoplasirani i drugoplasirani klub uključiti u mini ligu sa ostalih osam klubova iz četiri ostale regije, iz koje će najbolja dva kluba ići u viši rang.
Igrački i trenerski kadar nije doživio puno promjena. Treneri Katalenić i Nikšić ostali su na kormilu seniorske ekipe i za sljedeću sezonu, dok kod igrača bilježimo jedan odlazak i jedan dolazak. Ivan Vezmarović više nije član kluba, dok je novo lice David Đolić, koji dolazi iz jednog talijanskog drugoligaša, koji će pojačati konkurenciju na pozicijama tri i četiri. Kapetan Kristijan Preglej povest će ovu ekipu i u ovu sezonu, uz pomoć zamjenika Gorana Vidakovića, Damir Markota oporavio se od ozljede, a ostatak ekipe činit će Marko Soldo, Matija Ljutak, David Đolić, Marko Mikulić, Damjan Blažević, Zvonimir Blažević, Domagoj Cerjak, Toni i Nino Gradinjan, Bruno Funtak, Mislav Nađ i Toni Petovari.
Ambicije kluba i ove godine iste su kao i svake, biti u samom vrhu i boriti se za prve dvije pozicije koje donose nastup u mini ligi te tako raditi i dalje na popularizaciji košarke i privući što više mladih, koji će jednog dana nositi seniorski dres.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on skype
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Više VIJESTI