Uspješan vikend

Iako nekompletni, polaznici Škole košarke KK “Belišće/Valpovo” godišta 2006. odigrali su vrlo dobru utakmicu protiv vršnjaka iz KK “Vrijednosnice Osijek”. Utakmica se igrala u subotu u valpovačkoj srednjoškolskoj dvorani u terminu od 11-13 sati.
Naši dečki su dekoncentrirano otvorili utakmicu, poglavito u obrani, ali su se vrlo brzo pribrali i zaigrali onako kako znaju, borbeno i nesebično, što je rezultiralo lijepim akcijama sa dosta postignutih poena. Krajnji rezultat kod ovakvih susreta je u drugom planu, dok je naglasak na bavljenju sportom, stvaranju timskog duha kod najmlađih te druženju i upoznavanju vršnjaka iz regije koje sve zajedno veže jednaka ljubav prema košarci.
Susret je u potpunosti opravdao očekivanja, a za naše momke možemo reći samo riječi pohvale za ponašanje, pristup i prikazanu igru.
Početnici trenera Kristijana Pregleja deklasirali su vršnjake iz KK Vrijednosnica Osijek rezultatom 71:33 dok su igrači trenera Tomislava Čamagajevca, koji nastupaju u B1 ligi, pobjedili Našice u gostima rezultatom 66:58. Koševe su postigli: T.Gradinjan 15, Vezmarović 13, N.Gradinjan 11, Nađ 8, Vuković 7, Cerjak 6, Petovari 6 još su igrali Perković, Ćosić i Inić.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI