Sve pobjede

1Sve same pobjede ovog vikenda…

Suma sumarum na kraju prošlog tjedna: četiri utakmice-četiri pobjede. Odlične rezultate ostvarile su sve ekipe koje su bile aktivne ovog vikenda.

U ligi početnika naša je ekipa ostvaril još jednu uvjerljivu pobjedu u Osijeku protiv ekipe Vrijednosnica i to rezultatom 43:85. Druga je to pobjeda početnika i nadamo se da će igrači trenera Kristijana Pregleja ostvarivati i dalje ovako dobre rezultate. Koševe su postigli: Anočić 7, Štokić 20, Ament 21, Lukačević 4, Weber 14, Gurdon 17 i Mateša 2. Još su igrali Goretić i Mrarijanović.

Kadeti su u dvorani u Valpovu ostvarili pobjedu protiv ekipe Iloka, rezultatom 78:68 i to je njihova treća pobjeda iz isto toliko utakmica ove sezone.

Druga ekipa seniora, koja se natječe u B1 ligi, u derbiju kola pobjedila je, do sada, neporaženu ekipu Košarkaške akademije Osijek. U neizvjesnoj utakmici naša je ekipa bila bolja rezultatom 90:86. Momcima treba skinuti kapu za ovu pobjedu, iz nekoliko razloga. Prvi je taj što svaki vikend većina njih ravnopravno participira u nastupima za prvu ekipu, a onda već takvi umorni pobjeđuju i u ovom rangu, a posebno se to odnosi na ovaj vikend. Naime seniori su bili lišeni igranja četvorice najstarijih igrača i upravo su ovi mladići bili nosioci pobjede u subotu, da bi se gotovo ista ekipa u nedjelju bacila na glavu i dala zadnji atom snage i pobjedila favorizirane osječane. Svaka čast još jednom momci!

Kako smo i napisali, seniori su nastupili protiv Osječkog sokola u subotu bez Pregleja, Vidakovića, Solde i Ljutka i takvi okrnjeni, ostvarili pobjedu 60:56, na krilima svojih mladih snaga kojima idu sve zasluge za pobjedu.

POČETNICI: Vrijednosnice OS-Belišće 43:85
KADETI: Belišće-Ilok 78:68
B1 liga: Valpovo-KA Osijek 90:86
A2 liga: Belišće-Osječki sokol 60:56

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on skype
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Više VIJESTI