Sve se selekcije napokon vraćaju treninzima u dvoranama

Veselimo se povratku u dvorane za sve naše selekcije.

Popuštanjem mjera, koje su na snazi od jučer, sve naše selekcije vraćaju se u dvorane i svojim treninzima. Nažalost, natjecanja i dalje nema, osim naše razvojne ekipe koja se natječe u 3.Muškoj ligi Istok, a trenutno se nalazi na 3.mjestu sa omjerom 5 pobjeda i 3 poraza.

Prema nekim saznanjima, tek krajem slijedećeg tjedna razmatrat će se opcija o nastavku natjecanja, a do tada naše će kategorije marljivo trenirati u dvoranama u Belišću i Valpovu.

Škola košarke Valpovo nastavlja sa treninzima u dvorani Srednje škole Valpovo, podijeljena u dvije kategorije, pod paskom Vlade Čamagajevca i Zvonimira Blaževića.

Škola košarke Belišće koristit će dva termina u Osnovnoj školi u Belišću, zajedno sa trenerom Markom Šestanjem i to utorkom i petkom u večernjim terminima.

Mlađi kadeti i njihov trener Nenad Cvenić također će koristiti kombinirane termine u školama u Valpovu i Belišću, a iste obaveze ispunjavat će i kadeti pod ravnanjem trenera Borisa Šimića.

Seniori sa trenerom Mariom Koprivnjakom će također nastaviti odrađivati svoje obaveze, terminima u dvorani u Belišću.

Posljednje dvije subote klub je organizirao dva otvorena treninga na vanjskom terenu u Belišću, koji su se pokazali kao pun pogodak, ako se uzme u obzir odaziv djece koja već treniraju, a posebno raduje da smo uspjeli i privući određeni broj nove djece koja će se već ovog tjedna priključiti klubu i odraditi svoje prve košarkaške treninge.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI