Tradicionalni turnir u Pazinu

Paz2

Turnir „Pazin 2015“

Od 21. – 22. 11. 2015. mlađi kadeti KK Belišća su gostovali kod prijateljskog kluba „Ghia staff“ iz Pazina na tradicionalnom turniru mlađih kategorija.
Na turniru su sudjelovale ekipe KA Hrvatski Sokol (Osijek), KK Kastav, KK Stoja (Pula), ŠK Dražen Petrović (Šibenik), domaćin KK Ghia staff (Pazin) i KK Belišće.Belišće se natjecalo u skupini s ŠK Dražen Petrović i KK Ghia Staff, dok su se u drugoj skupini natjecale ekipe KA Hrvatski Sokol, KK Kastav i KK Stoja.

Utakmice po skupinama:
KK Kastav – Košarkaška akademija Osijek 47- 58
KK Belišće – Škola košarke Dražen Petrović Šibenik 29-58
KK Kastav – KK Stoja 48 – 51
KK Ghia staff Pazin – KK Belišće 44 – 33
Košarkaška akademija Osijek rvatski sokol Osijek – KK Stoja 53- 25
KK Ghia staff Pazin – Škola košarke Dražen Petrović Šibenik 25 – 53

Za prvo mjesto Škola košarke Dražen Petrović Šibenik – Košarkaška akademija Osijek 59 – 48
Za treće mjesto KK Stoja – KK Ghia staff Pazin 42 – 31
Za peto mjesto KK Kastav – KK Belišće 85 – 41

Prvi dan su se igrale dvije utakmice, a drugi dan, u nedjelju, su se odigrale utakmice za plasman. Mladi košarkaši Belišća su, unatoč velikoj razlici, najbolju igru prikazali protiv prvaka turnira ŠK Dražen Petrović, a da bi slabije igre prikazali protiv nešto slabijih, ekipe domaćina i KK Kastava. Ipak zasigurno ove tri odigrane utakmice su uvelike doprinijele razvoju naših momaka a ujedno i motivirale sve nas za daljnji rad na košarkaškim terenima. Mi, treneri, smo iskoristili ovo okupljanje za razgovore o radu u našim sredinama i problematikama košarkaške igre, te izmijenili neka svoja iskustva.
Kao i svake godine smo se ugodno osjećali svo vrijeme turnira u Pazinu, i nadamo se slijedećem susretu na nekom od parketa.
Za KK Belišće su nastupali:
David Budić, Karlo Ivoš, Dario Ament, Fran Štokić, Nikola Brajković, Nikola Mikulić, Erik Weber, Mateo Gurdon, Nikola Maravić, Karlo Budić, Jan Štokić.
Trener: Mario Koprivnjak.

I na kraju čestitke ŠK Dražen Petrović na osvojenom turniru!

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI