Treća pobjeda u nizu seniora, 31 poen Dominika Greganovića

Seniori su upisali treću pobjedu u nizu.

DRUGA LIGA ISTOK, 10.kolo:

Belišće – KA Osijek 92:74 (20:17, 30:32, 27:9, 15:16)

(Greganović 31, Mikulić 16 / Krišto 21, Popović 17)

Seniori su protiv KA Osijek u subotu došli do treće pobjede u nizu te se tako učvrstili na 3.mjestu tablice. Ponovno bez trojice igrača (Marko Soldo, David Đolić, Erik Weber) odigrali su puno bolje u drugom poluvremenu i tako došli do šeste pobjede.

Početak utakmice prošao je u neizvjesnom nadmetanju, naša ekipa nikako nije uspijevala slomiti mladu momčad iz Osijeka, koja je na kraju i dobila drugu četvrtinu, u kojoj je palo čak 62 poena, realno puno previše da bi se dobila utakmica na takav način.

I onda je početak drugog poluvremena otklonio sve sumnje u pitanje pobjednika. Trener Mario Koprivnjak na teren je poslao kapetana Kristijana Pregleja, koji je otvorio četvrtinu sa četiri vezana poena, nekoliko odličnih reakcija u obrani, što je na kraju, koliko god čudno zvučalo, potpuno okrenulo tijek utakmice, ali i pokrenulo cijelu našu momčad i utakmica je otišla u smjeru pobjede naše ekipe. Ipak, taj podatak možda i govori neke druge stvari oko naše momčadi nažalost, koju je eto očito igrač u tim godinama morao pokrenuti, no to su već neki problemi sa kojima se već duže vremena borimo…

Dobila je naša momčad treću četvrtinu sa 27:9, i pitanje pobjednika bilo je riješeno. Ono što je pozitivno iz ove utakmice je činjenica da su u posljednjoj četvrtini igrali svi naši juniori te su se svi i uspjeli upisati među strijelce.

Dominik Greganović je utakmicu završio sa 31 poenom, Nikola Mikulić je dodao 16.

U posljednjem kolu ovog dijela, naša ekipa gostuje kod ekipe Vladislavaca, a utakmica se igra u nedjelju u 17 sati.

Dominik Greganović 31, Nikola Mikulić 16, Ivo Vincetić 11, Zvonimir Blažević 10, Mihael Mamić 8, Juraj Vrbanić 4, Kristijan Preglej 4, Domagoj Cerjak 3, Mateo Papić 2, Luka Kovačević 2, Edi Ignjatić 1.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI