Treneri zadovoljni prikazanom igrom

Polaznici Škole košarke KK “Belišće/Valpovo” godišta 2005/06 su u nedjelju 17.04.2016. godine u terminu od 10-12 sati odigrali zakazan susret s vršnjacima iz KK „Donji Miholjac“.

Naša ekipa je pod vodstvom trenera Gorana Šimića i Vlade Čamagajevca nastupila u sljedećem sastavu: Jan Lukačević (kapetan), Jakov Anočić (dokapetan), Luka Šimić, Niko Uranjek, Fran Ivanković, Mladen Vicić, Ivan Sopek, Moreno Šmit, Marko Mihaljiček, Karlo Mateša, Filip Marjanović i Leon Lončar.

Utakmica se igrala u valpovačkoj srednjoškolskoj dvorani na standardnim koševima s manjom loptom prilagođenom ovom uzrastu, dok je rezultat utakmica bio u drugom planu (utakmica odigrana bez vođenja semafora).

Naši klinci su pokazali vrlo dobru igru, poglavito nosioci igre Lukačević i Anočić dok su i ostali polaznici 2005. godišta zadovoljili (Marjanović, Lončar, Mateša, Mihaljiček, Šmit i Sopek).

Svakako treba napomenuti zalaganje i doprinos godinu dana mlađih igrača na ovom susretu (Šimić, Uranjek, Ivanković i Vicić) koji svojim igrama zadaju trenerima „slatke brige“ koga od njih ubaciti u igru…

Polaznici navedenih kategorija škole košarke polako prelaze u zahtjevniju fazu treniranja ovog sporta za koju je po mišljenju oba trenera većina spremna, a ona se odnosi prvenstveno na njihovu koordinaciju, razumijevanje košarke kao igre i savladavanju njenih osnovnih elemenata, koncentraciju, prihvaćanju i poštivanju svojih obveza…

  Tko je najbolji? BELIŠĆE i VALPOVO!

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on skype
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Više VIJESTI