Turnir u Crikvenici

cr3Generacija dječaka rođenih 2005. godine je od 16 do18. rujna sudjelovala na turniru u Crikvenici .Dugogodišnji prijatelji kluba su se i ove godine pokazali kao pravi domaćini. Djeca su bila smještena u obiteljima koje su djeci na razne načine priuštile nezaboravan boravak
( kupanje, roštiljada, igra i zabava…).
Igrači našeg kluba su u subotu u jutarnjim satima odigrali vrlo dobru utakmicu protiv KK Crikvenice. U izjednačenoj utakmici su na kraju izgubili sa devet poena razlike ,ali je prikazana igra bila bolja nego što sugerira rezultat (44 :35).

Sutradan su naši dečki odigrali nešto lošiju utakmicu protiv KK Kastav iz Rijeke. Vidno umorni od prethodne utakmice ( i roštiljade večer prije) nisu uspjeli sakupiti dovoljno snage za jači otpor mladim igračima iz Rijeke. Konačni rezultat je bio 37 : 18 za igrače KK Kastava .

cr1

U trećoj utakmici između KK Crikvenice i KK Kastava su bili bolji domaćini koji su tako zauzeli prvo mjesto. KK Kastav zauzeo je drugo ,a KK Belišće treće mjesto.

Treneri Šimić imaju na raspolaganju zavidan broj igrača koji su rođeni 2005/2006 g. Vjeruju kako samo planskim i sustavnim radom , te uz potporu roditelja rezultati ove generacije sigurno neće izostati.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI