Turnir u Zadru za početnike

Ovaj vikend ( 23,24 i 25.6 ) su početnici (05/06) našeg kluba sudjelovali na turniru u Zadru. Domaćin ovog tradicionalnog košarkaškog turnira je bio KK Voštarnica.
Na turniru su pored domaćina nastupili još dječaci iz Makedonije ( KK Mladost iz Bitole), KK Pakoštane i naši dječaci iz Belišća.

Iako su dali sve od sebe, u sve tri utakmice su naši dječaci bili poraženi. Utakmice su bile neizvjesne i nedostajalo je malo sportske sreće i vještine pa da ukupni rezultat bude sasvim drugačiji. Pojedinim igračima je ovo bilo prvo dalje putovanje na koje su se uputili braniti boje kluba.
Svojim ponašanjem na terenu i oko njega opravdali su ukazano povjerenje trenera, te se nadamo da će im ovo biti dodatni motiv za još redovitije i upornije treniranje.

Na kraju veliko HVALA roditeljima KK Pakoštane koji su ugostili naše dječake , te KK Voštarnice koje su pojedinim plemenitim gestama pokazale kako se je sport puno više od statističkih brojki i rezultat.

Za klub su nastupili: cap. Jan Lukačević ( Lux ), Jakov Anočić, Luka Šušak ( Šule), Moreno Šmit (Morki), Ivan Sopek ( Sopsi ), Karlo Mateša ( Kac ), Jani Vinogradac, Luka Fučkar ( Fuc ), Niko Uranjek, Fran Magušić, Tin Grgurić ( Grga ),Marino Marjanović i Luka Šimić.

 

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI