Turnir u Zagrebu za 2006. godište

q2Prošlog vikenda igrači 2006.godišta sudjelovali su na turniru u Zagrebu, gdje su u dva dana odigrali ukupno tri utakmice, što je dečkima, a i treneru Vladi Čamagajevcu, koristilo kako bi uvidjeli gdje su u odnosu na ostale klubove iz drugih regija.

Naši su dječaci bili smješteni kod svojih prijatelja iz košarkaškog kluba Zagreb i tako se osim na terenu, družili i van njega, što je po riječima trenera Čamagajevca, dosta bitno u njihovoj socijalizaciji.
Prvog dana turnira naša je ekipa igrala protiv ekipe Vučića, odnosno Cibone, i ostvarila pobjedu rezultatom 27:24. U drugom susretu doživjeli su poraz od ekipe Dubrave rezultatom 23:46, a razloge poraza možemo tražiti u kvaliteti ekipe Dubrave, a i očitom umoru kod naših dječaka, koji su unatoč tome dali sve od sebe.
q3

Drugog dana naši su dječaci odigrali utakmicu protiv ekipe Zagreba i nakon potpuno neizvjesnog prvog poluvremena, ekipa Zagreba sretno i spretno na kraju je odnijela pobjedu rezultatom 38:41. Koliko je ovaj poraz teško pao našim dječacima, svjedočile su i suze na kraju utakmice, što je pokazalo da im je itekako stalo do dobrog rezultata, pa makar to i bila prijateljska utakmica.

 

q1Bio je ovo njihov drugi izlazak na turnire van Slavonije, pošto su krajem 8.mjeseca sudjelovali na turniru u Šibeniku.Trener Vlado Čamagajevac vodio je slijedeće igrače na ovome turniru:Luka Šimić(kapetan), Tin Lončar, Fran Magušić, Josip Tadić, Mladen Vicić, Davor Leko-Horvat, Niko Uranjek, Edi Ignjatić, Vlaho Ilić i Fran Ivanković.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI