U-13 selekcija od četvrtka do nedjelje gostuje u Pakoštanama i Zadru

Početnici će za vikend, tik pred početak školske godine, na punjenje baterija u Dalmaciju.

Selekcija U-13, koju vodi Goran Vidaković, marljivo trenira već dva tjedna i polako se priprema za ligu koju će igrati ove godine. S obzirom da su datumi početka lige poznati, biti će to prvi vikend u listopadu, nekako je jasniji plan priprema za novu sezonu.

Osim prijateljskih utakmica koje će odigrati kroz rujan, već ovog vikenda očekuje ih još jedno tradicionalno prijateljsko druženje. Ovoga puta ekipa će na put u Pakoštane, gdje ju čeka sjajan domaćin, gospodin Dinko Mandić sa svojom ekipom. Kao i do sada, ovakva gostovanja koristimo kako bi dečki još malo proširili prijateljstva (smještaj je obiteljski) i iskustva, a usput i odigrali koju pripremnu utakmicu.

Tako je u petak u planu utakmica protiv domaćina, KK Pakoštane, dok je za subotu rezerviran izlet u Zadar, gdje će dečke dočekati KK ABC Zadar, na čelu sa još jednim sjajnim domaćinom, Barbarom Vrhar, predsjednicom istog kluba, koja je već jednu našu, onu kadetsku ekipu, ugostila u svibnju na njihovom tradicionalnom turniru.

Osim dvije utakmice, ovo putovanje želimo iskoristiti kako bi dečki tik pred početak škole još dodatno napunili baterije pred novim obavezama koje ih čekaju, kada su u pitanju i školske obaveze, ali i sportske.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI