U kolovozu se pokrenuo “Crveni stroj”

Ponedjeljak, 17.8., je bio rezerviran za početak trenažnih procesa u većini naših kategorija.
Vanjski teren za početak treninga je iskoristila Škola košarke, pod budnim okom trenera Nenada Cvenića. Iako su neki igrači još na “morskim” praznicima, skupilo se 15-ak igrača u dvije kategorije, koji će se u narednom periodu, do početka školske godine polako ekipirati.

Dvoranu su u večernjim satima koristili i kadeti, a desetak igrača je odradilo prvi trening sa trenerom Borisom Šimićem. Kao i u mlađim kategorijama, tijekom slijedećeg tjedna očekujemo da se i ostatak ekipe priključi treninzima.

Novi trener seniorske ekipe, Mario Koprivnjak, okupio je svoje pulene i odradio jednu zanimljivu nogometnu utakmicu kao uvod u pripreme i svašta se tu moglo vidjeti, ali nogomet u Belišću ne mora strahovati, nema tu materijala za neke buduće nogometaše.
Što se tiče sastava ekipe, promjena u odnosu na prošlu sezonu nema previše, okosnica ekipe ostaje ista, uz tradicionalno priključenje nekoliko perspektivnih igrača iz omladinskog pogona. Igrat će se i dalje Druga liga Istok, čiji početak, kao i sudionici, još uvijek nisu poznati.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI